Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 December 2009, 12:09   #614 (permalink)
flea

Herkese Merhaba,

Özel işlerimden ötürü haftasonundan sonra yazma fırsatı bulamadım. Katılan herkes ile kaliteli zaman geçirdik. Soğuk ile ilgili tüm tatlı eleştirilerinizde haklısınız. Tüm birimlere defalarca bu durumu otelde sordum. Otelin ısınması 2 haftayı buluyor. Aynı şikayeti yaşayan başka arkadaşlarım da kar tatilini şu an otelde geçiriyorlar. Soğuk devam ediyor. Benimde sağ kolum yorganın dışında kalmış. Kendisi çok ağrıyor. Omuzdan parmaklara kadar garip bir ağrım var. Tüm site ahalisinin yorumlarını okurken zihni sihir fikirler beni benden aldı. Çok güldüm. Fenerbahçem ligi lider bitirdi. Çelike üzüldüm. Baştan sona doktordaki omuz macerasına şahit oldum. Resimler çektim Kendisine vereceğim. Cenk'in doğum gününü burdan yine kutlarım. Tuggi ve İlyası birde beraberken dinleyin gözlemleyin. Yeni bir tat yeni bir doku İkisinin uyumu, olaylara yaklaşımı bambaşka.. Gözden yaş akıyor

Sanırım yeni kaptanımızdan bir şikayetimiz yok. Gayet sessiz bir abimizdi. Kendisini bundan sonraki turlarımızda göreceğiz. Sezon açılışımızın moral ve güç kaynağı olmasını diler, havanın bir an önce cidden soğumasını temenni ederim.
flea isimli Üye şimdilik offline konumundadır