Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 December 2009, 22:00   #13 (permalink)
Sevket

Sevket

Durum: Energetic
anhanguera´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam,

programi test etmek icin jail break yapilmis ve cydia yuklenmis bir iphone/itouch firmware version 3.1.2 ve internet baglantisi (wireless, veya gsm farkmaz) lazim.

denirseki 3.1.2 firmware olmaz 3.0 olsun, onun da caresine bakariz muhim deil. ama 3.1.2 iidir

neyse kurmak icin, cydia programini acip yeni source eklemek yeterli soyleki
- cydia acilir
- manage butonuna tiklanir
- gelen menuden sources secilir
- sag ust kosede beliren edit butonuna basilir
- sol ust kosede beliren add butonuna basilir
- cikan url kismina, http://alperakcan.org/cydia yazilir, add source butonuna basilir. oylece beklenir cydia kendine gelsin diye.
- sonra yine manage sources menusune girilir, bir bakilir orda entered by user basligi altinda yeni source gorunur... secilir, yeni menu cikar SnowReport gorunur, sag ustte install butonu cikar tiklanir yine beklenir..

@sevket
freeze level i kaldirdim onun yerine max/min temp koydum. icon ve grafik konusunda her turlu yardimi seve seve kabul ederim, tabi ne isticeginize bagli - yemekle fantayla le kotarir miyim bu isi diye de dusunuyorum

valla program cok hizli degil, yavas da degil.. orta karar diyelim, ama gelistirme yapilabilir... bir kullanip feedback sey ederseniz sevinirim, duzeltirim hemen, epi topu basit bir kod zaten...

@nuestra
TR'de objective-c kursu varmi bilmiorum. C kursu var mi acikcasi onu da bilmiyorum, vardiysa da para vermeye degecegini sanmiyorum. Amazon'dan istegin kitabi alarak C/ObjC ogrenmek mumkun bence. iPhone'a kod yazarken ObjC yazmak zorunda da degilsin, UI haric hersey icin ansi c yeterli oluyor. objective-c syntax olarak c'den cok scheme'e benzer bu arada. asagida ObjC ve iPhone SDK ile begendigim iki kitabin linkini verdim cok faydali olacaklardir senin icin.

Amazon.com: Beginning iPhone 3 Development: Exploring the iPhone SDK (9781430224594): Dave Mark, Jeff LaMarche: Books
Amazon.com: Programming in Objective-C 2.0 (2nd Edition) (9780321566157): Stephen G. Kochan: Books
benimki kırık zaten gece deneyeceğim

rüzgar ve hava durumu iconlarımızı görmüşsüntür tepedeki flashta bir dağa tıklayınca.. o iconlar işini görür mü? görürse sana sağlarız hatta apple ile görüşüp onaylamalarını da sağlayabilirim uygulamanın. böylede appstore dan indirilebilir. grafik olarak da çalışabiliriz bizim site ile uyumlu şekilde çalışır vs ama senin gelecekteki planın ne? ücretli mi satmayı planlıyorsun yoksa bu işle ilgili olduğun için mi yaptın?

benim senden site adına talebim uygulamada sitenin isminin geçmesi olacak yemekle kurtaramazsın

ne dersin? istersen cep numaramı yollayayım konuşalım..
Sevket isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla