2009/2010 Sezonu Kayak Seti Fiyatları arkadaşlar bu yıl için kendime orta seviyede kaliteli bir kayak almaya karar verdim.bunun için uzun zamandır nette araştırma yaptım..
daha sonra 29 ekim2010 tarihinde bağdat caddesinden başlayarak bahçelievlere kadar bir çok spor mağazasında fiyat araştırması yaptım.
sonuç: 550 tl ' ye fischer kayak setlerimizi aldık 2 arkadaş.yaz aylarında kampçılık ta yaptığım için karaköyde atlas outdora gittim saolsunlar bu konuda da yardımcı oldular.
en sonunda kadıköydeki natulius un hemen 50m ilerisinde üsküdar tarafındaki lastikçi ve fokurtu cafenin yanında yer alan ANSAL SPOR ile tanıştım.
ve şunu gördüm .nasıl olurda aynı kayak seti mağazalarda farklı fiyata satılır.belki bulundukları semt ve kiralarının yüksek olmasındandır dedim içimden neyse...
uygun fiyata kayak seti arayan olursa kesinlikle tavsiye olunacak bir yer.
güleryüzlü sahibi LEYLA DEMİREL hanımefendiye mağazadaki ilgi ve alakasından ayrıca teşekür etmek istiyorum buradan
( bazı yerlerde buzdolabı gibi karşıladılar o kadar zengin müşteriye alışmışlarki mağazalar ilgilenmek içlerinden gelmiyo bile)
adres: ANSAL SPOR...natulius' un 50 m ilerisi üsküdar tarafında. koşuyolu mah.dr.eyüp aksoy cad.no:49/a
tel:216-3408934
leyla hanım tekrar teşekkürler.. |