Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 October 2009, 23:09   #16 (permalink)
Minethlos

Minethlos

Durum: Lucky
Aslında bu olay dikkate değer bir gelişmedir.. Yalnız fark şuradadır ki çocuğun yönelmesi gereken alanı belirleyici faktörler çok karmaşık..

Resim konusunda yetenekli bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte bahçede boş vakit geçirmek için beden seçebiliyor.. Ya da yüksek analitik zekaya sahip bir çocuk.. Ya da hassak bir müzik kulağına sahip bir çocuk..

Ki beden eğitimi derslerinde 10 yılda 2 takla atmış biri olarak söylüyorum ki beden eğitimi öğretmenlerinin aldıkları tüm dersleri ve bunu formasyonda hiç bir zaman uygulamadıklarını biliyorum..

Bu tür bir isyan hiç samimi gelmiyor bana..

Sormak gerekir bu isyanı yapan beden eğitimi öğretmenine; hiç bir öğrencinize hentbolcu olması konusunda yardım ettiniz mi? Herhangi bir öğrenciniz maratoncu oldu mu? Atletizme yönlendirdiğiniz, ailesiyle konuşup geleceği hakkında tartıştığınız bir öğrenciniz oldu mu?

Sporcu beton zemine futbol topu atarak yetiştiriliyor olsaydı zaten türkiye bunun için biçilmiş kaftan olurdu..

Milli takımı olan, türkiyede ligi olan, kendine ait olimpiyatları olan bir spor dalını; satrancı spor olarak kabul etmeyip sporcu bursu vermeyen bir ülkede yaşıyoruz aynı zamanda..

Devletin politikalarını millet oluşturur.. Millet iradesinin bilincede olmadığı sürece güdülmeye mahkumdur..

Komunizm ile yönetilen ülkelerin sporda, sanatta aşırı bir başarı göstermesinin temel nedeni de budur..

M.E.B.'na kaç adet mektup yazdınız bu konuda? Kaç kere şikayetlerinizi dile getirdiniz?

Minethlos Killyanna.. Arth-En İmladris!

sNow must go on!

'12 Horrorscope Capita - '09 Vision - '12 Lashed 32
Taylan Koçer A (+)
Minethlos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla