Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 June 2009, 10:01   #1 (permalink)
zepp

zepp

Durum: Hot
Dünya Turu Yapmak İsteyenler İçin...=)

Arkadaşlar bugün sabah işe giderken Virgin radyo'da bir dinleyiciden duyduğum ilginç 2 siteyi sizlerle paylaşmak istedim, bilmiyorum belki aranızda zaten bilenler de vardır ama benim baya ilgimi çekti. Bir tanesi www.geziyorumları.com, bu sitede aklınıza gelebilecek her yere gidip gezen insanların yorumları ve tavsiyeleri varmış fakat işin ilginç yanı sitedeki özel bölümlerden biri, adı da "yoldan çıkanlar". Sitenin bu bölümünde işi gücü bi anda bırakıp dünya turuna çıkan ya da karavanıyla motoruyla dünya, avrupa turu yapan insanların ilginç hikayeleri anlatılıyormuş. Aramızda dünya turuna çıkmak isteyen var mıdır bilmiyorum ama belki Avrupa'da Interrail yapmak isteyen falan varsa işinize yarayabilir.
Bir de radyodaki dinleyici başka bir siteden daha bahsetti, o da "www.oneworld.com", bu sitede ünlü 10 havayolu şirketi uçakla dünya turu yapmak isteyenler için ucuz ve düzgün uçak bileti hizmeti veriyormuş. Bu site sayesinde 2100 euro'ya uçakla 20 uçuşluk gibi bir rakama dünya turu yapabiliyormuşsunuz, tek bir şartları varmış ya hep doğudan batıya ya da hep batıdan doğuya gideceksiniz yani tam bir tur yapmanız gerekiyor ve de 1 yıl boyunca gezeceksiniz. Tüm bunların dışında 1 yıl süren bir dünya turu yapmak da tüm masraflar dahil en fazla 14000 bin dolara mal oluyormuş.

Yapmak isteyenlere duyurulur =P

"Birinin diğerini anlaması imkansız değilse, mucizedir." F.Schlegel
zepp isimli Üye şimdilik offline konumundadır