Ben dün Denizli bugün Davraz'daydım. Güneybatıdaki merkezlere ilk gelişim. Denizli'nin mekanikleri daha iyi. Sadece bir telesiyej bir teleski çalışıyordu. İkinci telesiyej sadece hafta sonları çalışıyormuş talepten ötürü. Davraz'da ise iki telesiyej bir t-bar çalışıyor. Bubble açık değildi ancak oldukça kaya ve taş vardı. Benim fikrime göre yeni bir yağışa kadar ya hiç açmazlar ya da hafta sonları açabilirler. Hafta içi açılacağını hiç sanmıyorum. Davraz'ın alt kotlarında kar azaldığı için tek bir pist açmışlar onu da tam ezmemişler. Yani Leitner telesiyejle çıktıktan sonra STM telesiyeje binip o bölgede kaymanız lazım. Aşağı gidip gelmenin pek bir anlamı yok. 5 gün için bu iki merkeze de gitmenizi tavsiye etmiyorum. Bana ikisinde de bir gün yetti. Hele ki Denizli M3 telesiyeji açmadığı için orası daha da kısa pist uzunluğu olarak. İki konuya da mesajımı göndereceğim ki buralara gitmek isteyenler faydalansın. Denizli'de M3 talep olursa hafta içleri de açılacaktır ve öyle olursa oyumu Denizli'den yana kullanıyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Bu arada teleskide iki kere puan düştü Davraz'da. Yardımcı oldular ancak her seferimse ekrana bakıp dikkat etmezseniz bu durum dönüş için sıkıntı yaratabilir. Türkiye'nin 81 ili başta olmak üzere dünyada yağış almayan ne kadar yer varsa bolca yağış alsın İnşallah 🙏 |