Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 October 2022, 19:05   #5 (permalink)
skienthusiast

skienthusiast

NJ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler. Şubat başında (sömestre tatili bittikten sonra) ve bütçe olarak herşey dahil konseptli aile oda fiyatı için 200$'e civarında.
Bence size göre en iyi otel şu anki kampanyasıyla bof. hem bakımlı hem de 2. bölge. Benim şahsi favorim kaya’dır. Bu arada öbür arkadaş dolap kiralama yok yazmış ama kaya’da ücretli dolap kiraladım ben geçen sene.

Yalnız 4-5 kişilik aile 500 dolar altına gecelik bulamazsınız şu anda. Belki Erta soyak veya genç yazıcıda bir ihtimal ama hç tavsiye etmem. Eğer bütçe 200 ise kayseri veya erzurum merkez , sarıkamış veya yakın olacaksa kartepe (mecbur kalınırsa) olabilir. Uludağa 5 kişi gecelik 200 usd 1. veya 2. bölge mümkün değil ne yazık ki.

Öte yandan ben 1. bölgede de çok otelde kaldım bana göre en lüks oksijen, en avrupai chalet yazıcı, en dökük ama nostaljik fahri, en modern trendlife, en fiyat kazanç ve merkezi oteli ise kervansaraydır. Bence 1. bölgede kalınıp sabahtan 2. bölgeye geçiş yapılabilir, gayet randıman alınır. Hatta 1. bölge akşamları daha eğlencelidir bilhassa kervansaray’da.

Snowforecaste inanma ama snowforecastsiz de kalma
skienthusiast isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla