Muhtemelen İtalya'nın belki de en dik baba siyah pistinden bahsetmek istiyorum, 1989 yılında biz Alta Badia olarak bu bölgede Colfosco'da 1 hafta kalmış ve hep de kayak yapmıştık, neyse bu bölgedeki en dik siyah baba pist, bu Alta Badia bölgesi içindeki komşu La Villa kayak kasabasına ait bu Garn Risa kayak pistiydi ve bende bu pistin boy kesitleri ve teknik özellik açıklamaları da vardı, bu kitapçık yine elimde duruyordur ama, şimdi çatı arasındaki bir dolabın dibinde filan duruyor bildiğim. Her neyse, ve video çekimlerindeki optik açıların yanıltması sebebiyle de, eğimler aslından çok daha da az görünebilir, ancak bu çok geniş kayak siyah renkli pistinin, bazı bölümlerindeki maksimum topografik eğim % 97 ye kara çıkmaktaydı, yani yaklaşık 43 derecelik bir eğim şeklinde. esasında burada, tepeden kaymaya başlayınca ve başlarda pist 2'ye ayrılıyor, sağ tarafa ayrılan kırmızı renkli, ama sol taraftan aşağıya inen ise, sim siyah renkli bir baba pist Gran Risa: Neyse ve sana bu konuda 3 video daha ilave etmek istedim, umarım bunları seyredersiniz, değerlendirir ve beğenirsiniz diyor ve bunu da uygun bulmanızı diliyorum ayrıca. En içten sevgiler, selamlar, tekrar iyi geceler ve tüm iyilikleri de yine hep sizlere dilerim üstelik, görüşmek umuduyla da, sevgiyle de kalın, sağlıcakla da ve hep esen kalın ayrıca. ----