Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 January 2021, 02:07   #6 (permalink)
steeps_lover

steeps_lover

Ozziie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Radison Blu harika bir hotel ve her konuda sizlere ellerinde geldiği kadar yardımcı olacaklardır. Hamam, sauna ve fitness'ı da güzel. Kahvaltıları başarılı, isterseniz istediğiniz şekilde size omlet yapıyorlar ek ücret istemeden. Müşteri şikayet veya isteklerine karşı üst makamlar çok hassaslar (bilhassa Kayseri Radisson). Otelin kapalı otoparkı var mıydı hatırlamıyorum. Yoktu sanki. Orası biraz merkezi bir yer hatta otel otoparkıyla diğer otopark biraz iç içe geçmiş halde, arabaları biz açığa koymuştuk. Mart sonu Erciyes için de biraz geç olabilir, kar orda da batı gibi çok nazlı. Neyse ki kar makineleri bayağı fazla. Erciyes Uludağ'ın bayağı üstünde bir yer her konuda. Sadece son zamanlarda gaza gelip fiyatları arttırdılar. Benim tavsiyem tek bi yerde takılı kalmayın. Mesela Develi'den başlayın taa Hacılar'a kadar gidip gelin. Zaten bir gün bitmiş olacak. Çocuğunuz başlangıç seviyesiyse başta Develi'de takılmanız uygun olacaktır. Hem pistlerin kolaylığı hemde ortamın sakinliği sebebiyle. Tekir'in ana pisti genişliğinden dolayı zevklidir ama bilen bilmeyen herkes orada o yüzden ben sadece güne başlarken ve bitirirken oradan geçiyorum kısacası Tekir'den uzak durun. Hacılar'ın pisti nefes kesicidir. Ve dönüş yolu yani Hisarcık'a gelirkenki mavi pistte oldukça manzaralı ve keyifli. Ufaklık çok sevecektir. Hisarcık - Hacılar bağlantı telesiyeji takribi bi 25-30 dk sürüyordur herhalde. O yüzden yeme içme gibi şeylerinizi oraya bırakabilirsiniz. Mesela Hisarcık'tan tost alıp, montun cebine soteleyip telesiyejde gömebilirsiniz. Ben bütün yeme içme- dinlenme zamanlarımı telesiyejde aradan çıkardığım için herkese de onu tavsiye ediyorum Zamanın yarısı oralarda ölüyor zaten. Erciyes'te üst kısımlarda da çok fazla bağlantı yeri yani telesiyeji var, o yüzden aslında ne sıklıkla bineceğiniz biraz da size kalmış. Tavsiyem her zaman bir sonraki rotanızı (yine telesiyejde zaman öldürürken) kafanızda çizmeniz.

Son olarak Radisson Blu'da yer bulamazsanız vs. ikinci iyi alternatif Ommer otel.

İyi eğlenceler..
Teşekkürler
Otelden cevap geldi. Kapalı otopark yokmuş. Açık alanda kamera sistemi varmış. Pek içime sinmedi. Hacılar kapıda dolap kiralama varmış (haritada gozukuyor) kayakları oraya bırakır arabayı da oraya parkelerim heralde. Ama hacılar biraz uzak duruyor. Hisarcık ile arasında bahsettiğiniz gibi bir bağlantı lifti göremedim. Kaya kaya 2-3 seferde geçiliyor sanki. Güne hacılardan başlayıp hacılarda bitirmek cok zaman kaybına yok acar mi? Bu hacılar bölgesi pistleri düz ve keyifsiz mi?
Örneğin uludağda kervansaray otelin altına park edip kuşaklida kaymak gibi değildir umarim?
steeps_lover isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla