Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 January 2021, 10:52   #4 (permalink)
balikadaMali

balikadaMali

Durum: Devilish
steeps_lover´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tesekkurler proedit
anladığım kadarıyla kapılardaki otopark alanları liftlere yakın ve rahatca yurunuyor

aracın uzerinde portpagaj olacak kayakları orada tutmayı dusunuyorum gece. otelin de kapalı otoparkı vardır heralde (otelden cvp bekliyorum) guvenli bi sekilde bırakabilirim

olmadı şimdi farkettim 15 tl ye dolap kiralanıyor gunluk o da bşr opsiyon

kontur konusuna gelirsek 200 evet fazla gelecek gibi ama 100+50 (200 den 1 kademe az olan opsiyon) alırsam bile 200 luk biletten zaten daha pahalıya geliyor. o yuzden 200 luk en mantıklısı sanırım. 40-50 tanesi bile kullanılmasa daha iyi bir opsiyon (cocuk bilet opsiyonları da dahil) yok.
arkadaş çok güzel cevaplar vermiş. Kayseride genellikle merkez konaklamalıyı tercih ediyo misafirler. Yeme içme konusunda düşündüğünüz otel merkezi olduğu için. yürüme mesafesinde yeme içme mekanları baya fazla.
Dağda tek ücretli otopark tekirde. Diğer tüm kapılarda otopark ücretsiz ve yürüyerek lift başlarına rahat ulaşabilirsiniz.
Ve mart ayına garanti veremem ama bağlantı pistleri açıksa. Arabanızı hangi kapıya bırakırsanız bırakın. Ayağınızdan kayağı çıkartmadan dağdaki 12-13 pistin hepsini kullanıp tekrar arabanızın bulunduğu kapıya dönebilme gibi bir imkanınız var erciyeste.

http://www.facebook.com/mehmet.ulkat

---------------------------------------------------

152 LibTech Skate Banana
Union Force Bindings
Bullwip Bot
balikadaMali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla