haylo´isimli üyeden Alıntı
Güzel günlerde kullan setini. Bende de aynı board ve bağlama var emin ol çok memnun kalacaksın. Bot konusunda ise bence hiçbir sıkıntı yok hatta tam olması gerektiği gibi almışsın. Ben gerek freedomdan hakan beyle gerek zula dan volkan beyle alış veriş yapmadan önce konuştuğumda her ikisi de dik olarak ayakta dururken parmakların botun ucuna değebileceğini ancak dizleri kırıp board pozisyonu aldığın zaman parmakların rahat bir şekilde olması ve botun ucuna değmemesi gerektiğini söylemişlerdi. Onlardan edindiğim bilgilere ve kendi tecrübelerime göre sıkıntı yaşamazsın diyebilirim. |
Katiliyorum. Botlar, eger tum gun kullanimda aci vermiyorsa, tam olmasi gerektigi bedende. 3 yorum: Deeluxe ID kullanmadim ama bilegi biraz sikma imkani varsa parmaklar degmemeye baslar. En sert botlarin sungerleri bile bir sure sonra rutubet, isi ve baskidan dolayi incelmeye baslar, topuk + burunda toplam yarim santimlik bir genisleme olur. Asiri rahatsizsa astar cikartilip firinlanabilir, onden ve arkadan genisleme isi hizlandirilabilir. Kit hayirli olsun, artik hakkini verme zamani