keremcak´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar selam, öncelikle tartışmaya sebebiyet verdiğim için üzgünüm, bir şekilde setimi topladım.
Kısaca bahsetmek gerekirse Capita DOA (154) ; Union Force ; Deeluxe ID. Bu şekilde setimi topladım, fakat aklıma takılan şöyle bir sorun var. Botun ayağıma uyup uymadığına emin olamıyorum. Dizlerim tam açık vaziyette ayakta dururken parmaklarım botun ön tarafına değiyor hatta çok hafifte bükülüyor, fakat dizlerimi hafif kırıp Board pozisyonuna geldiğimde ayak geri çekildiği için böyle bir durum olmuyor. Bu olması gerektiği gibimi yoksa parmaklarımın ayakta dahi ön tarafa değmeyip bükülmemesimi gerekiyor. Umarım yanlış almamışımdır aksi halde botuda bağlamayıda satmak zorunda kalıcam. Bot 43 ten 44 olucağı için bağlamada M den L ye geçicek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılar. |
Güzel günlerde kullan setini. Bende de aynı board ve bağlama var emin ol çok memnun kalacaksın. Bot konusunda ise bence hiçbir sıkıntı yok hatta tam olması gerektiği gibi almışsın. Ben gerek freedomdan hakan beyle gerek zula dan volkan beyle alış veriş yapmadan önce konuştuğumda her ikisi de dik olarak ayakta dururken parmakların botun ucuna değebileceğini ancak dizleri kırıp board pozisyonu aldığın zaman parmakların rahat bir şekilde olması ve botun ucuna değmemesi gerektiğini söylemişlerdi. Onlardan edindiğim bilgilere ve kendi tecrübelerime göre sıkıntı yaşamazsın diyebilirim.