Konu: Bot problemi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 September 2019, 02:09   #40 (permalink)
adgu

adgu

Hakan Berberler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok doğru, biz hep anlatıyorzu ama isnanlar dinlemiyor. elimiz kulomuz bağlı bu konuda, müşteri en nihayetinde ne istiyorsa onu yapma zorundayız. benim ayağım 42, tüm botlarım 42,5 tur emsela, 43, 44 değil. ayağı hafif sıksa bile ısıtarak yarım numara büyültülebiliyor. ama insalar 2 munaraya kadar büyük alabiliyor
yener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen bende katiliyorum, bot ayaga buyuk alinmaz. ayakta dik dururken ayak, parmaklarin one degicek ve baski uygulayacak! kayarken biraz one lean yapinca o parmak uclari nasil da geri cekilip rahatliyor ) oburturlu topuk kalkmasi kacinilmaz olur.
Gerci bizim insanimiz da hakli senede 1 yada 2 gun daga cikiyor istiyorki bot ayagini sikmasin bot en az 8,10 gunluk kullanimda basliyor acilmaya buda eder 3,4 yil gelde bekle simdi )
sevgili üstadlar, yurtdışından bir takım aldım. bütçem çok az olduğu için aşağıdaki takımı 215 eur gibi bir bedele satın aldım. Botu satan arkadaş 42 numara al zaten kalıpları dar dedi. ayağım 41 numara. baş parmak önden değiyor. aşırı rahatsız etmiyor fakat kayarken rahatsız eder mi diye biraz endişeliydim. Sizin yazılaırnızı okuyunca rahatladım. bu açılma durumu her bot için geçerli midir? yoksa belli modeller için mi geçerlidir? teşekkürler.

https://www.ebay.de/itm/HERREN-SNOWB...4AAOSw1rpcSyrE
adgu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla