keremcak´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar, bende önümüzdeki sezona yeni bir set ile girmek istiyorum.(boy:180, kilo:70) 1 senedir kayıyorum fakat geçtiğimiz sezon çok sık gittiğim için artık biyerlere geldim başlangıç seviyesini geçtiğimi düşünüyorum. Genellikle pist yanlarındaki mogullarda atlayıp zıplamayı seviyorum ufak tefekte hareketler yapmayı fakat ileri derece değil küçük eğlenceler şeklinde, bunun dışında bolkar dan inanılmaz keyif alıyorum fakat malesef her zaman bolkar şansı yakalanmıyor. Bu doğrultuda internettende yaptığım araştırmalar sonucu capita doa (154) almayı düşündüm, sanırım her konuda bana hitap ediyor ve camber olmasına rağmen türkiyedeki bolkarda beni üzeceğini düşünmüyorum. En büyük artısıda fiyatının uygun olması. Normalde burton custom fv almayı düşünüyordum fakat öğrenciyim fiyatı beni aşıyor. Yazdıklarımda yanlışım varsa lütfen düzeltiniz, ayrıca bağlama ve bot konusundada tavsiyelere açığım onlarıda sezon girişine doğru almayı düşünüyorum. |
git hangi boardun tasarımını beğenirsen al, sonra da o boarku onu sürmeyi öğren, emin ol o kadar dert edecek bir şey değil, millet tahta sehpa ile kayıyor.