Benim de yaşım 50. Çocukluğum da çok popüler bir sahil kasabasında geçti. Biz de arkadaşlarla yüzme ve dalma yarışı yapardık Ama şimdilerde yüzmek yerine dağlarda kayak yapmayı tercih ediyorum Bunu şunun için yazdım: Öznel tercihlerimiz çok değişken olabiliyor. Örneğin genel olarak daha genç ve eğlence odaklı kesim snowboard tercih ediyorken, biraz daha üst yaş grubu ve daha geleneksel kesim kayak tercih ediyor. Bunda belki bizim gibi üst yaş grubunun, zamanında snowboard popüler olmadığı ve malzemesi de bulunamadığı için, bu spora biraz da zorunlu olarak uzak kalmış olmasının etkisi olabilir. Ama genelde Avrupa dağlarında da benzer görüntünün olduğunu biliyor/duyuyoruz. Szin son derece samimi olduğunuz anlaşılıyor. Ben başta biraz latife yaptım doğrusu. Ama sonuçta yine demem o ki, kayak/snowboard tercihinde en önemli olan, sizin ruhunuza ve zihninize hitap edeni bulmak olacaktır. Bence bunun için her ikisine de zaman ayırıp, gönlünüze yatana biraz daha fazla zaman ayırmak en iyisi olacaktır. Hatta becerebiliyorsanız, her ikisini de devam etmeniz...