Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 January 2019, 11:47   #11 (permalink)
hakan4117

hakan4117

Durum: Cool
Birader´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İçim ferahladı

Bir an konunuz kayakçı/snowboardçu itişmesine dönecek diye korktum. Gerçi henüz geç sayılmaz ama...

Yine de nacizane önerim, bu tür öznel tercihleri forum ortamında çözüme kavuşturmaya çalışmaktan ziyade, bir an önce deneyerek; fiziksel yapınız, yetenekleriniz, alacağınız keyif, vb. değişkenleri dikkate alarak sonuca ulaşmanız olacaktır.

Çünkü bazen, bazı soruların karşılığını en iyi soruyu soran verebiliyor...
Yaşım 34 çocukluğum, sırtını dağa yaslamış küçük bir ilçede geçti ve bu kayma güdüsü o zamanlar içime yerleşti. 15 arkadaş 50 lt mavi bidonları ortan ikiye bölüp diz boyu karda 1 saat yukarıya tırmanıp sonra o bidonların içine oturarak ya da ayakta durmaya çalışarak vadinin içerisinden, üzerimiz sırılsıklam ıslanana kadar ya da akşam olana kadar kayardık. Bu küçük aksiyon ve mutluluk şimdilerde asla bulamayacağım kadar doğal ve güzeldi. Ekonomik sorunlar, okul, iş hayatı, aile kurma çabaları derken kaliteli ekipman edinip kayma çabaları bu zamanı buldu. Ben düz ve doğal bir insanım her ne kadar öznel olsa da bu işte çok tecrübeli dostlar olduğunu biliyorum. Amacım kimseyi kırmak ya da polemik yaratmak değil amacım benim için uygun olanı seçmekti. Saygılarımla.
hakan4117 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla