FREEDOM SPORTS´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar,
Öncelikle boardunuz size çok uzun 61 kg birisne verilecke board 149-152 aralığındadır. boyunuz 173 oldugu için cenenize dayanıp verildi. son derce yanlış. board boyu kiloya göre verili boya göre değil. sizin gibi 173 biris 90 kiloda olabilir, aranızda 30 klo var. Aynı bopardu kullanmazsınız. Highback ayarıyla cok oyanmayın, mevcut halinde bırakın, şu aşamada çok agresif yapmak gerekli değil sizin için. Ondan daha önemli olan ayar botunuzn boardun burun ve topuk celiğindne ne aldar taştığı eşit taşmalı. Ayrcıa bacak arası açıklığıda önemli. sizin boyunuzd abirsi için 54 57 cm arsı ideal olur(istisnalar tabi ki vardır) . bağlamnın merkezinden diğerbağlamanın merkezine olan uzaklık.
açılar ise çok kişisel. deneyerek bulmanız laızm. ama ön ayaka her zaman daha açılı olmalı.
Daha detaylı bilgi için youtube kanalımız freedomtv yi teknik bilgiler için takip edebilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UC1D...9rrn6uyKDfKlvg
veya istanbuldaysınız beyoğlu freedom mağazamıza gelin ayarları yaptırın. (ücretsiz elbette )
veya www.freedom.com.tr adresimizden danışma hattımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz
sevgiler |
Aldığım kişi bu tam sana göre falan demişti o zaman çokta araştırmadan aldım açıkcası ben boya göre olan tablolara bakmıştım. Fakat sonradan kiraladığım boardlarla daha kontrollü gidebildiğimi farkettim. Board için ilan açtım satılırsa eğer daha ufak bir tahta alacağım. İyice alıştıktan sonra ufak nose roll gibi hareketler deneyeme başladım ama kesinlikle hakim değilim boarda carving yaparken dönüşlerde de oldukça zorlanıyorum. Bu kadar fark ediyor mu? Board boyu sonuçta 4 cm küçülecek

Ben mi yanlış biliyorum. Eğer bariz bir fark olmayacaksa hiç değiştirme taraftarı değilim çünkü.