Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 January 2019, 09:27   #185 (permalink)
haylo

haylo

Durum: Energetic
Tugito´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar, bağlamalarımın açı ayarlarını yaptım fakat bir konuya kafam takıldı. Bağlamaların birbiri ile olan uzaklığını neye göre ve nasıl ayarlamam gerekiyor? Şuan iki bağlama da snowboard üzerinde Ref yazan noktada ve ben bu ayarda kayarken sanki ayaklarımı çok fazla açıyor gibi hissediyorum. Bu ayarı yaparken iki bağlamayı da orta noktayı referans alarak aynı oranda birbirine mi yaklaştırmalıyız. Yoksa birini sabit tutup diğeri ile mi oynamalıyız ?
Hocam imkanın varsa git freedoma zulaya veya proshopa, Bunlar işi bilen firmalar. Ankaradasın gördüğüm kadarıyla, spx e gidip de iyice kafanı karıştırma çünkü ben daha spx den hiçbir zaman doğru bilgi alamadım. Hatta başka başlık altında da yazmıştım, zamanında bağlama bakarken snowboard kısmına bakan çalışan (ki bu arkadaşı özeelikle çağırdılar snowboard kısmına bu arkadaş bakıyor dediler) bana "board almadan bağlama alınmaz, öyle satışı yok" dedi. Bende kısa süre dumur olup, "ee mesela bağlamam zarar gördü yenisini almak istiyorum illa board da mı almam gerek şimdi" deyince susup gitmişti. O yüzden spx e bulaşma derim.

Gelelim ben nasıl yapıyorum.
Botlarımı giyiyorum. Tahtanın üzerine çıkıyorum bağlamalar da yanımda tabi. Boardun üstünde aynı kayıyormuş gibi dizlerimi kırıp kayış pozisyonuna geçiyorum. Botlarımın olduğu yerleri gözüme kestiriyorum veya birinin yardımıyla işaretliyorum. Sonrada buralara bağlamaları yerleştiriyorum. Tabi bunu yaparken boardun orta hizasında yapıyorum çok arkaya veya çok önde olmamaya dikkat ediyorum
haylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla