Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 January 2019, 01:53   #184 (permalink)
FREEDOM SPORTS

FREEDOM SPORTS

Durum: Cool
Tugito´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevabınız için teşekkür ederim. Board boyu 155. Sanırım benim için baya büyük bir board fakat ben bu boardla yaklaşık 1.5 sezondur kayıyorum. Başlarda çok sevmiştim. Sonra spx mağazasında ufak bir ayarlatma yaptırdım önü 15 derece arkayı 12 derece yaptılar normalde ikisi de 15 dereceydi. Ayrıca dün farkettim ki bağlama ayarlarım da yanlış sanırım. Bağlamanın arkasında destekleyen kısım yani highback bölümünün nasıl olması gerektiği konusunda da bir fikrim yok. Normal kayma pozisyonunda yani dizlerim hafif kırık iken botlarıma tam olarak basması mı gerekiyor yoksa arada bir miktar boşluk olması mı lazım ? Boardu değiştirme taraftarı olmadığım için kayabileceğim en uygun ayarlara getirmek istiyorum açıkcası.
Merhabalar,
Öncelikle boardunuz size çok uzun 61 kg birisne verilecke board 149-152 aralığındadır. boyunuz 173 oldugu için cenenize dayanıp verildi. son derce yanlış. board boyu kiloya göre verili boya göre değil. sizin gibi 173 biris 90 kiloda olabilir, aranızda 30 klo var. Aynı bopardu kullanmazsınız. Highback ayarıyla cok oyanmayın, mevcut halinde bırakın, şu aşamada çok agresif yapmak gerekli değil sizin için. Ondan daha önemli olan ayar botunuzn boardun burun ve topuk celiğindne ne aldar taştığı eşit taşmalı. Ayrcıa bacak arası açıklığıda önemli. sizin boyunuzd abirsi için 54 57 cm arsı ideal olur(istisnalar tabi ki vardır) . bağlamnın merkezinden diğerbağlamanın merkezine olan uzaklık.

açılar ise çok kişisel. deneyerek bulmanız laızm. ama ön ayaka her zaman daha açılı olmalı.

Daha detaylı bilgi için youtube kanalımız freedomtv yi teknik bilgiler için takip edebilirsiniz
https://www.youtube.com/channel/UC1D...9rrn6uyKDfKlvg

veya istanbuldaysınız beyoğlu freedom mağazamıza gelin ayarları yaptırın. (ücretsiz elbette)
veya www.freedom.com.tr adresimizden danışma hattımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz

sevgiler

FREEDOM IS SNOWBOARDING, SNOWBOARDING IS FREEDOM!
www.freedom.com.tr
DC - THIRTYTWO - VOLCOM - LIB TECH - GNU - ROXY - ELECTRIC - BENT METAL - ETNIES - LEVEL
FREEDOM SPORTS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla