Tugito´isimli üyeden Alıntı
Cevabınız için teşekkür ederim. Board boyu 155. Sanırım benim için baya büyük bir board fakat ben bu boardla yaklaşık 1.5 sezondur kayıyorum. Başlarda çok sevmiştim. Sonra spx mağazasında ufak bir ayarlatma yaptırdım önü 15 derece arkayı 12 derece yaptılar normalde ikisi de 15 dereceydi. Ayrıca dün farkettim ki bağlama ayarlarım da yanlış sanırım. Bağlamanın arkasında destekleyen kısım yani highback bölümünün nasıl olması gerektiği konusunda da bir fikrim yok. Normal kayma pozisyonunda yani dizlerim hafif kırık iken botlarıma tam olarak basması mı gerekiyor yoksa arada bir miktar boşluk olması mı lazım ? Boardu değiştirme taraftarı olmadığım için kayabileceğim en uygun ayarlara getirmek istiyorum açıkcası. |
merhaba ,
bağlama açıları kişiden kişiye çok fazla değişkenlik gösteriyor. ön arka açıları aynı yapıyorsanız iki ayakla da eşit kaymanız beklenir. ben ön 15- arka 9 kayıyorum. çok fazla farklı açı denedim en son buna karar verebildim. Sizde açıları arada değilştirip en uygun açıyı deneme yanılma bulabilirsiniz.
Highpack ile çok fazla oynadığımı söyleyemem , ama bot bağlama arasında kesinlikle boşluk kalmıyor bende. highpack açısı da öne doğru en yüksek veya bi tık aşağısı oluyor.
Boardun boyu fazla bence , bir şekilde değiştirme şansın varsa değiştirmeni tavsiye ederim.