Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 January 2019, 11:53   #181 (permalink)
Tugito

Tugito

devilmayfly´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar,
Flying V efsane board ama sizin board üzerindeki hakimiyetinizi etkileyecek birden fazla faktör var.
size uygun board kayış sitilinize bağlı 149-152 cm civarında olduğunu düşünsbilirsiniz. Uzun board daha dengeli olur fakat dönüşler bir o kadar zor olur. Flying v öncesinde hangi boardu kullandınız bilmiyorum ama özellikle carving için çok esnek olmayan ve camber boardlar daha dengeli olur. Fling v rocker ve esnek bir board o yüzden alışamamış olabilirsiniz. boardun boyu uzun değilse ben olsam değiştirmezdim ve boarda uyum sağlamaya çalışırdım.fakat 154 ve üzeri ise size tavsiyem daha kısa bir board almanız veya kilo almanız
Cevabınız için teşekkür ederim. Board boyu 155. Sanırım benim için baya büyük bir board fakat ben bu boardla yaklaşık 1.5 sezondur kayıyorum. Başlarda çok sevmiştim. Sonra spx mağazasında ufak bir ayarlatma yaptırdım önü 15 derece arkayı 12 derece yaptılar normalde ikisi de 15 dereceydi. Ayrıca dün farkettim ki bağlama ayarlarım da yanlış sanırım. Bağlamanın arkasında destekleyen kısım yani highback bölümünün nasıl olması gerektiği konusunda da bir fikrim yok. Normal kayma pozisyonunda yani dizlerim hafif kırık iken botlarıma tam olarak basması mı gerekiyor yoksa arada bir miktar boşluk olması mı lazım ? Boardu değiştirme taraftarı olmadığım için kayabileceğim en uygun ayarlara getirmek istiyorum açıkcası.

-Burton Process Flying V
-Burton Mission
-Burton Ruler
Tugito isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla