Burakali´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. İhtiyacım esasen kış sporları ile ilgili değil lakin kış sporu yapmaya giderken ayağımıza ne giyeceğiz onunla ilgili 
Şaka bir yana, şehirde uzun yürüyüşler yapmaktan hoşlanan biri olarak, bugüne kadar aldığım botlardan hiç memnun kalmadım.
Daha önce kullandığım botlar;
* Klasik Caterpillar
* Northface Chilkat II (bu ekstrem hava şartları için uygun bir bot, halen kullanıyorum ve tavsiye ederim ancak günlük kullanıma uygun değil)
* Northface Stormstrike (tabanı çok kalın ve ayakkabı dar)
* Merrel modelini unuttum, büyük konuşmayayım ama bir daha Merrel almam.
Özetle, düz ve ıslak zeminlerde tabanı kaydırmayan, mümkün mertebe nefes alan ve su geçirmeyen bir kışlık bot tavsiye eder misiniz? |
salomon beni hiç pişman etmedi. 2009 da aldım 5 sene giydim, babama verdim 5 yıldır da o giyiyor aynı botu. 2014 de ben yeni aldım, 5 yıldır da ben giyiorum. Bir kere su geçirmedi veya kayıp düşmedim. Giydiğim yerler hep karlı kış memleketleriydi. Çek cumhuriyeti, Erzurum, Kars, Ardahan, Sivas, Ankara gibi. Hep karda giydim hep çok memnun kaldım. Model olarak aklımda değil ama kendisi goratex, tabanı contagrip modellerdi her ikisi de