Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 December 2018, 14:38   #41 (permalink)
ays

ays

Emir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
geçen sene zurichten ischgle gitmiştik, zurich havalimanından çıkıp doğruca avusturya sınırı oradan da ver elini ischgl. ancak dönüşte 2 araçlık konvoyu bozarak (2. araç lihtenştayn'ı görelim demişti) dönerken bizi sınırda çevirerek bir saate yakın alıkoydular, kiralık arabalarda genelde ruhsat olmuyor ve bir a4 kiralama kontratı oluyor, standart türk ehliyetine (eski tip) laf ettiler. kira kontratına laf ettiler arabanın içinde 7 kişinin snowboard malzemesi olmasına laf ettiler sonunda bizden sıkılıp bizi saldılar. ne zaman ne yapacakları belli olmuyor isviçre biraz garip ab üyesi olmaması sebebiyle schengen kabul ediyor ancak sınırları fransa-italya sınırı gibi değil. orada ülke değiştirdiğini anlamanız daha zor
çok teşekür ederim umarım bizi durdurmazlar :/
Bizde 2 kayağı arabanın içerisinde taşıyacağız , yani neden yukarıda apartta değilde arabanın içerisinde taşıyorsunuz diye mi sorun yaptılar?
Geçen sene avusturya da 5 tane board/kayak vito tipi bir arabada götürdük sorun olmadı ama İsviçre beni korkutuyor biraz
Araba kiralama şirketine Avusturya'ya geçeceğinizi bildirmiş miydiniz?
Benim bildirmeme gerek var mı bilemedim , bir yandan da bildirirsem başıma bir iş çıkarırlar mı emin olamıyorum aslında
ays isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla