Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 December 2018, 16:36   #38 (permalink)
Emir
Site Yöneticisi

Emir

Durum: Tired
ays´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar,

Bu şubatta 8 günlük bir fransa kayak planı yaptık, chamonix val d'Isere ve courchevel olmak üzere programımızı tamamlayacağız.
Sormak istediğim, mevcutta o zamanı kapsayan bir yunanistan çoklu giriş vizemiz var, uçağımız Cenevre'ye , bu schengen vizesi ile isviçre'ye girişte sorun çıkarırlar mı? Birde araba kiraladık , bu araba ile fransaya geçişte problem oluyor mu? Gümrük kontrolü yok diye biliyorum ama uzun zamandır bu iki ülke arasında geçiş yapmadım, emin olamıyorum.
Bu rotayı izlemiş arkadaşlar varsa , tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

İyi Sezonlar Olsun
geçen sene zurichten ischgle gitmiştik, zurich havalimanından çıkıp doğruca avusturya sınırı oradan da ver elini ischgl. ancak dönüşte 2 araçlık konvoyu bozarak (2. araç lihtenştayn'ı görelim demişti) dönerken bizi sınırda çevirerek bir saate yakın alıkoydular, kiralık arabalarda genelde ruhsat olmuyor ve bir a4 kiralama kontratı oluyor, standart türk ehliyetine (eski tip) laf ettiler. kira kontratına laf ettiler arabanın içinde 7 kişinin snowboard malzemesi olmasına laf ettiler sonunda bizden sıkılıp bizi saldılar. ne zaman ne yapacakları belli olmuyor isviçre biraz garip ab üyesi olmaması sebebiyle schengen kabul ediyor ancak sınırları fransa-italya sınırı gibi değil. orada ülke değiştirdiğini anlamanız daha zor

www.skiciyiz.biz social media
"like us. join us. add us. follow us!"

Facebook Fan Page "like us" : facebook.com/skiciyiz

Facebook Group
...."join us" : facebook.com/skiciyiz.biz
Facebook User
......."add us" : facebook.com/skcyz.bz

Twitter ........
......."follow us" : twitter.com/skiciyizbiz

Foursquare............."like us" : foursquare.com/skiciyizbiz

Instagram
..........."follow us" : instagram.com/skiciyiz