Konu: Alınık 2. El / Tekerlekli Kayak Çantası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 January 2018, 08:53   #5 (permalink)
Burakali

Burakali

O şekilde bir yeri yok, kendisi üretiyor, normal maaşlı çalışan biri ama bu şekilde üretim de yapıyormuş. Nerde üretiyor bilmiyorum

O nedenle marka bir durum olmadığından fiyatı görece çok daha ucuz. Ben tekerlekli snowboard çantasını 220 TL'ye aldım. Üstelik sağolsun içine iki çift kayak koyabilmek için ilave cırt cırtlar koydu ve kumaşın bazı noktalarında ilave kaplama yaptı. Normalde board çantası ama kayak için de iş görür hale geldi bence. Henüz koyup da deneme fırsatım olmadı. Yani evde denedim, tekerlekler çalışıyor, kayakların uçları tabi board gibi olmadığından kumaşta pot yapıyor ve board gibi stabil durmuyor. Bunun haricinde bir problem gözlemlemedim. Benim için önemli olan özellikle yurt dışı seyahatlerde (havaalanı-tren-otobüs) uzun süre yürüme gerektiren durumlarda çözüm olması. Umarım dikiş mikiş problem olmaz.

Bu konuya epey bir bakmıştım. Çin'den 360-370 TL'ye getirebiliyorsunuz ki gümrük hariç. Ülkemizdeki fiyatları ise fahiş.

Bence tanışıp konuşun, getirsin size çantayı iyice inceleyin içinize sinerse alırsınız.
Burakali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla