Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 December 2017, 18:28   #46 (permalink)
bigbang

Durum: Curious
kyorhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba,

cevabınız için teşekkür ederim. bu kadar hızlı cevap geleceğini beklemiyordum açıkçası.

şu kartepede kavga çıktı konusunu okudum da herkes yerden yere vuruyor kartepeyi, korktum açıkçası sorun yaşarsak bizimkiler bana yüklenirler ne biçim iş yapıyorsun diye.

malzemeleri penguentepeden kiralarsak kayak merkezine o malzemelerle yürümemiz gerekiyormuş sanırım ? eğer öyle ise başka nereden kiralayabiliriz ?
Kartepe hsonu kalabalik oluyor genelde, bu nedenle belki telesiejde sira beklenebilir, pek tat vermeyebilir ama kavga konusunu bilmiyorum. Penguentepenin dukkani ile kartepe arasinda 20km var sanirim orada bi yanlis anlasilma mevcut. Tahmin ettigim bi durum var onu yasamis olabilirsiniz. Hsonu kalabalik oldugu icin otobus otelin otoparkina giremiyor, otelin disinda bekliyor. Oraya yurumek gerekiyor.
Kalabalik grup oldugunuz icin eger vaktiniz varsa erciyes, erzurum ve sarikamis opsiyonunu degerlendirmenizi oneririm. Sehir merkezinde uygun fiyata kalarak cok iyi pistlerde kayabilirsiniz. Konu ile ilgili pek fikriniz olmadigi icin cok detay veremiyorum biraz arastirip sonra spesifik bisiler sorarsaniz daha iyi olur.
bigbang isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla