Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 December 2017, 18:07   #188 (permalink)
kyorhan

menderes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
uludağ ski pass haftanın her günu 120 lira..4 saat 70 lira

kartepe haftasonu 100 lira, hafta içi 60 lira

maalesef sınırsız ski paslar tek fiyat..tum pistler icin.. acemi pisti ayrimi yok

tek çıkışlik kartlar alabilirsiniz ama..sanirim 10 lira hem uludagda hem kartepede..

10 kisi icin cok uyguna ekipman kiralayabilirsiniz hem kartepede dagdaki otelden hem kartepenin etegindeki kiralamacilardan hem de uludagdaki kiralamacilardan. kayak takimi ve board en fazla 40'ar lira, pantalon + mont en fazla 40'ar lira

kartepe yonetimi haftasonlari tur otobuslerinin sabah pistte indirmesine izin veriyor ama sonra uzak otoparka cektiriyor..yani sorun aksamustu dönüş.. penguentepenin de sucu yok..otopark 1.5 km degil ama 500 metre olabilir..penguentepe ya da baska bir turla giderseniz kiralamayi otelden yaparsaniz bu mesafeyi kayak takimi ile yurumemis olursunuz

uludag icin damatur, kartepe icin penguentepe en iyi sirketler
merhaba cevabınız için teşekkür ederim. pist için acemi diyorum ama aslında hepimiz ilk defa kayacağız, acemi demek yanlış olur en iyi pist hangisidir sizce ? orada 17 tane pist var çünkü. ayrıca pisti ben nasıl seçiyorum yani skipass ile giriyorum tesise oradan pistlere telesiyerj ile mi çıkılıyor nasıldır bunun yöntemi ?

otellerden kiralama olayını online yapabiliyor muyuz ? evet ise siz hangisini tavsiye edersiniz sorun yaşamamak adına.

ek olarak bu soruyu uludağ için de sorduğumu farzedersek ?
kyorhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla