Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 December 2017, 18:04   #45 (permalink)
kyorhan

bigbang´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1) Kartepe'de tek bir skipass mevcut. Pist pist ayrılmıyor. Uludağ'da da tüm otellerin ortak skipass'i var. Uludağ'da sadece bir otelin yanlış bilmiyorsam ayrı telesiyeji var, ona dikkat edin yanlışlıkla ondan almayın, ortak skipass olduğunu teyit edin. Kartepe'de Geyik Alan tarafı acemilere göredir. Kalabalık olursa Kartepe telesiyejinde 10 numaralı pist var acemilere uygun, yalnız sonunda bir düzlük var yavaş gelinirse biraz yürünmek durumunda kalınabilir. Uludağ'da 1.bölge acemilere uygundur ancak kalabalık olabilir. 2. bölgede madenler pisti sanki size uygun olabilir ancak emin değilim.

2) Kartepe'ye giderken maşukiyeden ekipman kiralayın (dağa çıkmadan), tüm ekipmanları kiralayabilirsiniz. Penguentepe olabilir, kendileri bu sitede de aktiftir, telefon ile ararsanız bilgi verirler. Uludağ'da oteller bölgesinde bir çok kiralama firması var. Detaylı bilgiye forumdan ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

3)Pas

4) 1'de cevabı var.

5) Pas

6) Kartepe için penguentepe, uludağ için dama tur iyidir. Penguentepe ile ilgili bahsettiğiniz sorunu bilmiyorum ancak forumda biraz gezerseniz sıkıntı yaşanıp yaşanmadığını görebilirsiniz. Ben sorun yaşamadım. Penguentepe maşukiyede kendi dükkanında mola verir, malzemeleri oradan kiralayabilirsiniz böylece.
merhaba,

cevabınız için teşekkür ederim. bu kadar hızlı cevap geleceğini beklemiyordum açıkçası.

şu kartepede kavga çıktı konusunu okudum da herkes yerden yere vuruyor kartepeyi, korktum açıkçası sorun yaşarsak bizimkiler bana yüklenirler ne biçim iş yapıyorsun diye.

malzemeleri penguentepeden kiralarsak kayak merkezine o malzemelerle yürümemiz gerekiyormuş sanırım ? eğer öyle ise başka nereden kiralayabiliriz ?
kyorhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla