[quote=POKER;39726]ben konaklamalı katılanlardanım fakat hangı telesiyeje bındıysem bır skiciyle karsılastım .ve pazar gunu baya bı sıkıntılı skiciler vardı .sıkıntıları ve sorunları ise senınkınden farksız (NAZLI) .cogu yenı baslama asamasında ve bazılarının ılk tura katılıslarıymiş.
ılkler her zamn sıkıntılı olur arkadaslar .acemılıgın ve bılmemenın verdıgı
Poker, iyi niyetini taktir etmemek mümkün değil ancak bu işe başlayan arkadaşların en az 1 saat bile olsa bir eğitmenden destek alması şart ve sonraki aşamalarda bilen arkadaşların yardımıyla kendilerini yavaş yavaş ve göre göre geliştirebilirler.
Heleki otele ilk girdiğimizde kendini bir an önce pistlere atmak isteyen skiciyiz üyelerini görüp heyecanlarına tanık olduktan sonra bu güzel arkadaşlardan 2 saatini ayrıp ve sabır gerektirecek bir iş yapmalrını istemek bencillik olur bence. Kendimde acemi sayılcak skiciyim 2 dersten sonra konaklamalı turuda ekleyince bişeyler oturmaya başladı.
Ders almak isteyen arkadaşlara yolları düşerse Kartepe de Ferdi hocayı tavsiye ederim. Kesinlikle hakediyor aldığı ücreti.
Bu arada Poker biz seninle aynı araçtaymışızve tanışamadık. Bak ya ne kadar kopuğuz görüyorsun.
Bundan sonraki turlarda admin arkadaşların yönlendirmesiyle bir tanışma organizasyonu olsa çok iyi olur bence. Bu tanışma, otelde, akşam yemeğinden sonra belli bir saat ayrılarak yapılabilir mesela ve herkes nickiyle birlikte kendini tanıtabilirdi yada ilerki zmanlar için bu yapılabilir. Dayanışma ve samimiyet için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde olursa tura ilk kez katılan arkadaşlar kendilerini daha bir komforlu ve sıcak hissederler bence ve bu da ilerki turlarda katılımın katlanark artmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.. |