soyle bır goz gedırdım arkadaslarımın yazdıklarına ve herkesın anlayıslı olması dogrusu hosuma gıttı...karsılıklı sohbet ve anlayısla demekkı herseyı coebılırız.
15.03.09 tarıhlı gunubırlık tura bende katıldım...ansak donuste konaklamalı turun otobusu ıle dondum..
arada acıksası farklar var...gunubırlık turlarda herzamankı gıbı su ıkramı bıle yok...
uzatmaya gerek yok benım gunubırlık turlarda gordugum su..sadece ulasım hızmetı ve skıpass verıyorlar...rehber yok,su yok,ıcecek yok,kayak merkezıne varıyorsunuz bır duyuru aksam su saatte hareket var bıttı,koyun surusunu salıyorlar pistlere ıs bıttı,bırde herkes apartopar ılk pıstın tadını cıkarmak ıcın kosusturmaya baslıyor kı haklılar

kaynasma ve saıre olayı denırse bu kısısel bıse...
otobuslerın gurultulu ve gurultusuz ayrılması cok ıyı ( pınkımınky )...1. otobusteydım butun tur boyunca ayakta gıdermı ınsan bagra bagra konusmalar ...
fakat en onemlı sorun donus bence ...yanı uludagdan 4-5 saat arası eskıhısara gelıyor bunu nasıl kısaltabılırı dıye dusunmelıyız...
kısacası mınıbuse bınıyor gıdıyor kayıyor ve gerı donuyorsunuz...

pazar gunu pıstler kotuydu ( 1. ve 2. turlar harıc orda guzelce taze pıstte kaydık ) hava sıslı o da kotuydu...fakat genel olarak tabı bır kayak keyfı yasadık oda guel turu duzenleyen arkadaslar tesekur..
ancak gordugum kadarı ıle uludag cok kalabalık sanırım kartalkaya turlarını tercıh etmelıyız daha profesyonel kayakcılar ve bıraz daha sessız sakın..
kusaklıkaya pıstıne gelınce yeterlı bır pıst mukemmel degıl..neden kısa arkadaslar ya...su turkıyede pıstler nekadar kısa...sanırım 2.bolgeyı denemelı...
okadar kucumsedıgımız kartepe pıstlerınden sanırım 10 nolu pıst ıle aynı uzunlukta hatta daha eglencelı ve hareket yapmanız ogrenmenız ıcın daha ıyı cunku tek yonde degıl degısken...
ısın kısa ozetı soyle 10km pıst gereklı arkadaslar

kaycan durcan kahve ıcecen bıra ıcecen devam
onlar da yurtdısında

oo cok yadık ya yeterlı kafa utuledık...