Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 March 2009, 19:29   #190 (permalink)
POKER

POKER

ben konaklamalı katılanlardanım fakat hangı telesiyeje bındıysem bır skiciyle karsılastım .ve pazar gunu baya bı sıkıntılı skiciler vardı .sıkıntıları ve sorunları ise senınkınden farksız (NAZLI) .cogu yenı baslama asamasında ve bazılarının ılk tura katılıslarıymiş.
ılkler her zamn sıkıntılı olur arkadaslar .acemılıgın ve bılmemenın verdıgı dezavantajdır bu .bunları dıger turlarda atlatıcaksınız .umarım atlatırsınız
benım dıkkate alınmasını istedıgım bır konu var buda site yöneticilerine yönelık bır konu
sorun: 1- arkadaaslar aramıza yenı katılan bord ve kayak meraklısı arkadaslara neden hoca yada egıtmen öneriyorsunuz .benim izlenımlerıme gore cogumuz bu işi iyi biliyoruz gördügüm kadarıyla skiciler dagda en güzel kayabılenler arasında ...
öneri: 1-yani katılan ve bu sporun acemısı olan arkadaslara ılk derslerınde neden bizler yardımcı olmuyoruz??? ders alan bır kac kısıyle konustuguma gore .aldıkları dersler hiç birişe yaramamıs .(yukarı cıktık hoca belımızden tutuyor yada elımızden beraber kayıyoruz ,bızı azarlıyor .sonra ???sonrası yok bırakıyor bızı tek basına alıyor parasını ve telesiyej sırasında bınsemmı yukarı cıksammı dıye dusunenler cesaret etmeye calısan skiciler !!!
2-en azından bır saat yada iki saat ayırabılırız dıye dusnuyorum bunda hiç bir sey kaybetmeyiz .en azından kazancımız olur sitedekı dayanısmanın anlamını ve önemını göstermıs oluruz ...yeni katılan arkadaslar yalnız basına kalmamıs olur ....topiklerde yazılanların sanalda degil reelde oldugunuda görürler .
not: memnun kalanlar kahve ısmarlamak şartıyla

Kehanet, muhtemel bir olayı kesin bir bakış ile görmekten başka şey değildir. Hava ya bulutlu olacaktır, ya da güneş açacaktır. (Cherokee Kabilesi )
POKER isimli Üye şimdilik offline konumundadır