atatekin´isimli üyeden Alıntı
Hyusong gv 250 bakmanı tavsiye ederim. |
Yapı olarak güzel bir motor chopper tarzını (hem de naked sevenlerin 650 modelinin v-rod benzerliğinden) tercih edenlerin başlangıç motoru olarak kullandığı bir motor 650 liğini de kullandım 250 biraz pasif kalıyor(20Nm) ama 75° L motor(diğer racing modelleriyle aynı motor bloğunu kullanıyor tabi ağırlık aerodinami farkı çok fazla onun gibi bir performans beklenmemeli fakat açıdan dolayı 4 silindir gücü üreten ducati motorlarına yakın her ne kadar 2018 modellerinde 4 silindire dönse de ducatinin imzalarından) işini gayet güzel yapıyor hızlanması çok tatlı verdiği tork devire yayılmış ama yine dediğim gibi bir japon değil(çinden kat kat güzel

) bujilerinde çok sıkıntı çıkarıyor 0 bir hyosung alacağına 2.el japon çok daha tatmin edici olacaktır. Ayrıca 250 liğini bilmiyorum ama 650 liğini uzun kullanma fırsatım oldu km de 50-55 kuruş şehiriçi ortalama bence birazcık pahalı

(10 lt yi de aşıyor açılınca)
Regal aldım ben parça olarak çok sıkıntı çektim tornadan yaptırdım titriyordu yakıt ekonomisi çok iyi fakat hepsinde sıkıntı olarak 1-2-3. viteslerin dişleri çok ince isterseniz atabilirim hala duruyor aldığımda şanzıman mahvolmuş haldeydi aldıktan sonra 25.km de 1. vites tutmadı 2de kalkıp ustaya gitti onun dışında tork olarak piyasadaki çinler arasında en iyisi(bilmediklerim olabilir sonuçta çin olarak çok seçenek var)