Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 March 2009, 17:37   #183 (permalink)
RossignoL

RossignoL

Nazlı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese özellikle bu organizasyonu düzenleyen herkese selam,

Bende 2 nolu araçla seyehat eden bir üyeyim,
Yukarıdaki başlıkta Düşünceler - Görüşler - Eleştiriler - İstekler başlığını görüp bu işi önemsediğinizi düşündüğümden turla ilgili izlenimlerimi paylaşmam gerektiğini düşünüyorum,
Çok fazla turla gezi yaptım, her alanda, ama ilk defa böyle bir organizasyona dahil oldum,kendi şirketimde de kendi elemanlarıma organizasyonlar düzenlediğim için, herhangi bir ayrıntıyı atlayarak kimsenin keyfinin bozulmasını istemem, yapamayacağım hiç bir şeyi vaad edip başarısız bir organizasyona imza atmamaya çalışırım, tur öncesi mesajlarla ilk defa katılacağımı ve gerçekten bu konuda çok bilgisiz olduğumu yazdığımda bana bir şekilde yardımcı olacağınızı, destek olacağınızı hatta daha fazlasını yazmıştınız ( en azından sözlü bilgilendirme)... mesajlarınızı kontrol ediniz ... uludağ giysi kiralama yerinde indikten sonra hatta öncesinde 1 tane bile tur yetkilisi bulamadım, bir grup insan bir araca bindirildi ve bir şeye ihtiyacınız var mı? sorusu olan? vb... hiç bir iletişim gerçekleşmedi, araçtan indik, giysilerimizi aldık, orada ders almak istediğimizi söyledim, çünkü o kadar ilgisiz ve bilgisiz bir durumda açıkta kaldık ki, enteresan uçuk rakamlara ders ücretleri vs.. hoca ile geçen 1-2 saat ... hala aralarda hiç bir tur yetkilisi yok... dönüş için araçlara bindik, araçta sıkıntı sürekli kapılar açılıyor ve bir türlü ısıtılamayan ön taraf ve çok ısınan bir arka taraf... fenerbahçede araç değişikliği, bu sırada eldivenlerimi 2 nolu araçta unutmuşum, onları bana ulaştırırsanız sevinirim... vs.... unutmadan şunu da ekleyeyim, yarı yolda sanırım tur yetkililerinden biri bizim araca kendi araçlarında zincir probleminden dolayı kendilerine erkenden dürüm yaptırmak için ziyaret etti çok sessiz bulmuş bizim aracı, kendi araçları çok eğlenceliymiş, çünkü o araçta hep eski üyeler varmış, konuşmalar bana çok yakın ve süre gelmekte olan bir üşüme krizi ve derdimizi anlamamaktan aranmakta olan gözlerle kulak misafiri oldum. sonra zaten kendi yine kendilerinden olan ( biz başkalarından ) bir arkadaşını alıp gittiler zaten, burada anlatmaya çalıştığım bu tarz organizasyonlarda özellikle dikkat edilmesi gereken bir konudur bu kaynaşmayı sağlamak, siz eğer tüm birbirini tanıyanları aynı yere toplayıp diğerlerini önemsemezseniz ( tek bir tur yetkilisi bile yok) bu işin sürekliliği daim olmaz,eğlenmiş omanıza sevindim bende en az sizler kadar eğlenmek isterdim... her neyse yapmaya çalıştığınız organizasyonları önemsediğinizi ve daha iyisini yapmak istediğinizi varsayaraktan bu eleştirileri yaptım,
teşekkürler
Öncelikle pazar günü günübirlik kalkan otobüste olduğumuzu ve 1 numaralı otobüste olduğumuzu söyleyerek başlıyorum sözlerime. Bu gruba dahil birçok arkadaşım olmasına rağmen benim sadece 2. deneyimimdi bu tur ilkini zaten anlatmıyorum içinde olanlar bilirler destan yazılan bir turdu sahte ehliyetli şöför ve zincirsiz otobüsle Bu kadar talihsiz bir denyime rağmen yanımda 5 yeni arakdaşımı daha tura dahil etmeyi düşünürken hiç tereddüt etmedim çünkü türkiye cumhuriyeti kayak pistlerinde bu fiyatlara mu mesafeleri götürüp getirip ücretsiz sikipasslarını verecek başka bir grup yok ) Olaya ve yaşadığınız olumsuzluklara biraz burdan bakarsanız daha olumlu eleştiriler yaparsınız diye düşünüyorum .
RossignoL isimli Üye şimdilik offline konumundadır