Nazlı ben günübirlik "1" numaralı otobüsteydim. Kaynaşma, ortam dediğin şey eski yeni olmakla alakalı değil (Kendi adıma konuşuyorum). Ben 1 nolu otobüsteki arkadaşlardan sadece 1ini daha önce bir kere gördüm ki o da tur vasıtasıyla tanıstığım bir arkadaştır (o kendisini bilir

) diğerleri ile ilk defa otobüste tanıştım. Buna rağmen otobusün yarısıyla birlikte eğlenceli, hoş sohbet bir yolculuk geçirdik. Şuraya gelmeye çalışıyorum; Otobüsleri gürültülü gürültüsüz diye ayırıyorlar ya hani bunun bir sebebi var. Herkes laylaylom gidip gelmek istemiyor. Eğlenmek isteyenler kadar uyumak isteyen, sessiz huzurlu otobüs isteyen, hatta bir fısıltıdan rahatsız olan insanlar var. Ben mesela yolda uyuyamam, bir kaç kez uykucu otobüse düştüm ve bayağı sıkıldım, bundan şikayetçi değillim. Bu tur böyle olur bir dahaki tur başka olur. Her zaman her şey mükemmel olacak diye bir kural yok

. Neyse tabii bunlar benim düşüncelerim. Tur kısmına gelince sabah geç kaldık. Buna sebep olan şey hem kalkışımızın 20 dk gecikmeli olması ( zaten kalkış noktasına geç gelen otobusler bir de geç kalan arkadaşları beklediler) ve 20 dakika denilen ancak 40 dakika süren kahvaltı molasıydı (böyle bir mola olması gerektiğini hatırlamıyorum gerçi

). Sonuç olarak her zaman diyorum. Aksaklık yaşanmaz diye bir şey yok. Hepimiz insanız hata da yaparız. Biz hata yapmayız, şansımıza yolda bir şey olur vs vs. Olumsuz bakmamak lazım herşeye.
Bu turdan zevk almamana hafızana zevksiz olarak yer etmesine gerçekten üzüldüm. Umarım bir dahaki sefere çok eğlenirsin...