Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 March 2009, 15:39   #181 (permalink)
Sevket

Sevket

Durum: Energetic
Nazlı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese özellikle bu organizasyonu düzenleyen herkese selam,

Bende 2 nolu araçla seyehat eden bir üyeyim,
Yukarıdaki başlıkta Düşünceler - Görüşler - Eleştiriler - İstekler başlığını görüp bu işi önemsediğinizi düşündüğümden turla ilgili izlenimlerimi paylaşmam gerektiğini düşünüyorum,
Çok fazla turla gezi yaptım, her alanda, ama ilk defa böyle bir organizasyona dahil oldum,kendi şirketimde de kendi elemanlarıma organizasyonlar düzenlediğim için, herhangi bir ayrıntıyı atlayarak kimsenin keyfinin bozulmasını istemem, yapamayacağım hiç bir şeyi vaad edip başarısız bir organizasyona imza atmamaya çalışırım, tur öncesi mesajlarla ilk defa katılacağımı ve gerçekten bu konuda çok bilgisiz olduğumu yazdığımda bana bir şekilde yardımcı olacağınızı, destek olacağınızı hatta daha fazlasını yazmıştınız ( en azından sözlü bilgilendirme)... mesajlarınızı kontrol ediniz ... uludağ giysi kiralama yerinde indikten sonra hatta öncesinde 1 tane bile tur yetkilisi bulamadım, bir grup insan bir araca bindirildi ve bir şeye ihtiyacınız var mı? sorusu olan? vb... hiç bir iletişim gerçekleşmedi, araçtan indik, giysilerimizi aldık, orada ders almak istediğimizi söyledim, çünkü o kadar ilgisiz ve bilgisiz bir durumda açıkta kaldık ki, enteresan uçuk rakamlara ders ücretleri vs.. hoca ile geçen 1-2 saat ... hala aralarda hiç bir tur yetkilisi yok... dönüş için araçlara bindik, araçta sıkıntı sürekli kapılar açılıyor ve bir türlü ısıtılamayan ön taraf ve çok ısınan bir arka taraf... fenerbahçede araç değişikliği, bu sırada eldivenlerimi 2 nolu araçta unutmuşum, onları bana ulaştırırsanız sevinirim... vs.... unutmadan şunu da ekleyeyim, yarı yolda sanırım tur yetkililerinden biri bizim araca kendi araçlarında zincir probleminden dolayı kendilerine erkenden dürüm yaptırmak için ziyaret etti çok sessiz bulmuş bizim aracı, kendi araçları çok eğlenceliymiş, çünkü o araçta hep eski üyeler varmış, konuşmalar bana çok yakın ve süre gelmekte olan bir üşüme krizi ve derdimizi anlamamaktan aranmakta olan gözlerle kulak misafiri oldum. sonra zaten kendi yine kendilerinden olan ( biz başkalarından ) bir arkadaşını alıp gittiler zaten, burada anlatmaya çalıştığım bu tarz organizasyonlarda özellikle dikkat edilmesi gereken bir konudur bu kaynaşmayı sağlamak, siz eğer tüm birbirini tanıyanları aynı yere toplayıp diğerlerini önemsemezseniz ( tek bir tur yetkilisi bile yok) bu işin sürekliliği daim olmaz,eğlenmiş omanıza sevindim bende en az sizler kadar eğlenmek isterdim... her neyse yapmaya çalıştığınız organizasyonları önemsediğinizi ve daha iyisini yapmak istediğinizi varsayaraktan bu eleştirileri yaptım,
teşekkürler
Selam Nazlı,

İletişimsizlik konusunda bir bilgim yok, eğer size hiçbir konuda bilgi verilmemişse ki öyle diyorsun yerden göğe kadar haklısın. Kesinlikle bilgilendirilmeniz gerekirdi.. Araçtaki rehberden yardım istediniz mi bu konuda?

Dönüşte 4 otobüs beraber indik, ikisi kalmalı olarak C.tesi gününden Uludağ'da olanlar ve ikisi de Pazar günü, günübirlik olarak gelenlerden oluşuyordu. Aşağıya inerken sizin aracınızın kornasında problem olduğu haberi geldi, bizim araç da hemen sizin önünüzde durup kornayı düzeltmek için yardım etti. Milli park sonrasında da zincir çıkartmak için tekrar durulması gerekti, bizim otobüsün zinciri çıkarılırken biraz sorun oldu bu sefer de sizin araçtaki şöförler bize yardım etti. Zincir çıkarılırken ben de sizin araca geldim, tanışmak - konuşmak için ancak otobüsün neredeyse tamamı uyku halindeydi Bu işlemler sırasında kapı açıldığı için ısınma ile ilgili ön taraf sorun yaşadı sanırım...

Aşağıya inerken bizim arkadaşlardan biri sizin araca bindi, bahsettiğin gibi aşağıya sipariş vermiştik, onu önceden alabilmesi için. Ama bu otobüsünüze binen kişinin (mistikot) ya da benim turla bir ilgim yok, biz sadece site üyeleriyiz. Turu düzenleyen kişi farklı biri...

Bizim otobüste bu şekilde "aşağıdan sipariş verelim" konusu ortaya çıktı, siparişleri kendi aramızda aldık, paralarını topladık ve telefonla googledan bulduğumuz Çekirke'deki dürümcüye sipariş verdik

Tanışma ve kaynaşma konusunda da çok haklısın, bu konuda özür borçluyuz size ama inan bu hafta sonu Ankara ekibi ile beraber toplam 7 otobüs dolusu skiciyiz.biz üyesi Uludağ'daydı. Mümkün olduğunda insanla tanışmaya, kaynaşmaya çalıştık ama yetişemedik... Bundan sonraki organizasyonlarda bunu telafi etmeye çalışacağım kendi adıma.

Tüm bu görüşlerin ve düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim, bunlardan ders çıkararak yola devam etmemiz lazım..
Sevket isimli Üye şimdilik offline konumundadır