Daha önce birkaç kere hatta birçok kere Ağaoğlunda kaldım benzer tavırlarla hiç karşılaşmadım her zaman için herşey 4*4lüktü çıkış günü öğle yemeği ve 5çayındanda yararlanmıştım. Neden bölye bir tutum olduğunu anlamadım açıkcası.
Bu arada ben bu hafta 2.bölgeyi daha çok sevdiğim için monte baia daydım, ki genellikle bu oteli tercih ediyorum. her şey güzeldi kalabalık bir grup gitmiştik sorunsuz bi haftasonu yaşadık.
Gittiğimizde hepimizin odaları belliydi ve c.tesi sabahı saat 9 bucukta odamıza yerleştik.
açık büfe kahvaltıya aldılar yemegimizide yedik.
Çıkış günüde saat 16.30 da odaları boşalttık.
Tek sorun cuma gecesi son anda karar verip bizimle gelen 4arkadaş otelde yer olmadıgı için öğlen saat 2ye kadar eşyalarını bizim odaya koydular.
saat 2de de otel bir güzellik yapıp kendilerinden extra bir ücret almadan suit odaları verdi işte bazıları sanşlı doğuyor kardeşim
Otelin dün son günüydü MonteBaia sezonu kapattı

o sebebten ötürü çıkış günü öğle yemeği olmayacağını istersek kahvaltıda yanımıza sandeviç yapıp alabileceğimizi söylediler.
Bu sezon monte baia da çok oldukça fazla vakit geçirdim. Güzel yüzlü, anlayışlı ve yapıcı tavırlar gösteren Tüm Monte Baia personeline Teşekkür ederim...