Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 January 2017, 23:24   #54 (permalink)
atreju

arkadaslar bu hafta 4 gun boyunca erzurumda kalıp kayak yapma fırsatı buldum.ızlenımlerımı ve bılgılerımı sızınle paylasmak ıstıyorum.ıstanbuldan kalkan ucakla erzuruma vardım.hava alanında beledıyenın otobuslerı ucus saatlerıne gore servılerı ayarlıyor ve sehre goturuyor (fıyatı 3,5 tl).rezervasyonumu ogretmen evıne yapmıstım (kahvaltı dahıl 68 tl ogretmen yada memura ındırım yapıyolar bana yapmadılar) sehırde erzurum lısesının onunde ınıp ogretmen evıne yurudum (yaklasık 3 dk)daga cıkmak ıcın uzerınde EJDER3200 yazan servısler erzurum lısesının onunden tam saatlere 15 dk varken gecıyor ve palandokene gıdıyor yarım saatlerdede aynı yerden konaklıya gıdıyor(2,5 tl).eger taxı ıle gıdersenız bız ındırımle 20 lıraya anlastık.donuslerı tam saatlerde dagdan kalkıyor(son servıs 5 te)

sway hotelın onundekı pıstten kaymak ıstersenız tam gun skıpass 50 tl ordakı dukkandan board kıralamak 90 lıra.
polat otelın orda kı skı pass tam gun 50 yarım gun 30 ve ordan kıralamak ıstersenız board 65
palandoken skılodgeotelın ordan kıralamak ıstersenız board 40
ayrıca gondol ve dıger telesıyejer tam gun haftaıcı 40 hafta sonu 50 ,25 konturlu 90 (bır kac gun kalınacaksa konturlu cazıp olabılır cunku sıksık telesıyejler kapanabılıyor)

fıyat durumu boyle
dagdakı pıstler guzel pıstte bazı yerlerde taslar var ama kar yagdıktan sonra rahatsız etmıyor kar kalıtesı cok ıyı .acemıler ıcın burası daha guzel pıstler kalabalık degıl(ustelık ben sonestrıde gıttım)cocuk lar ıcın halı tasıyıcılar var ben cok begendım cocuklar daha guvende eglenıyolar dagda calısanlar kıbar guler yuzluler .ben memnun kaldım.tek sıkıntı rakım yuksek hava sartları hızlı degısıyor pıstler sıksık kapanabılıyor.

sehırdede onerebılecegım tek mekan emırseyh koftecısı tavsıye edılen dıger mekanlara gıttım ama en ıyısı emırseyh
umarım faydalı olmusumdur.ıyı eglenceler

Konu atreju tarafından (29 January 2017 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir..
atreju isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla