muratdemirbilek´isimli üyeden Alıntı
işte tüm bu sebeplerden dolayı BMW ve mercedesten nefret ediyorum heli 3.16 gibi b seri a serisi gibi rezalet içler acısı acizlik kokan hareketlerden sonra bu iki markdan iğreniyorum hala 1.6 arkada itiş koyuyolar çıldırıyorum bir de atmosferik motor alsana 3 lü kombo ben modifikasyonu severim isterimki alayım bir tane vosvos içine 911 motoru yerleştirip gezeyim zevk meselesi |
Önceki mesaja istinaden, fiyat fayda falan hiç bir "maliyet" gözeten kıyaslamada 911'in ne M6'nın ne RS6'nın falan yanına yaklaşamaz, her türlü daha maliyetli.
Neden niye nefret ettiğini anlamadım ama.. 316i ile ne A serisinin ne B serisinin nereden baksan alakası yok. 316i sadece gitmiyor (eski kasalardaki N/A motorlardan bahsediyorum), bunun yanında tüm tipik BMW özelliklerini üzerinde taşır. Direksiyonu dünyanın en keyiflilerindendir, it gibi döner, hayvan gibi durur. Gitme kısmı opsiyonel, orası da markanın tercihi artık 316 alıp düzlükte giden araba kovalamaya çalışırsan nal toplarsın.
A ve B ise, hatta B bile ayrılır biraz sadece A diyelim, Mercedes'in "burada bir pasta var, ben en az maliyetle bu pastaya nasıl girerim" çabası sonucu ortaya çıkmış araçlar. Mercedes mi? Valla Mercedes, sadece malzeme kalitesi kötü ki o konuda C falan da berbat durumda son yıllarda, sürüş konforuna negatif etki eden bir unsur da yok, klasik kör sağır Mercedes, sadece bu sağırlık yağda gidiyormuş hissine dönüşemiyor, e o da zaten kompakt sınıf bir araçta olacak şey değil.
RWD ile sen anca otele gidebiliyorsan senin bileceğin iş, orasına bişey diyemem.

Scirocco'yu da 330'la anacak değilim.

Minimum para maksimum hızlanma istiyorsan vti gelir o roccoların gti'ların içinden geçer, yarısı maliyete..