Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 January 2017, 12:53   #330 (permalink)
muratdemirbilek

muratdemirbilek

Durum: Cool
thekillingroad´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Z4'ün yeni jenerasyonu evet Boxster'dan son derece geri kalmayı başarıyor hatta zevk olarak SLK'dan da öyle aman aman üstün değil, o nedenle pek beğenmiyorum ben kendilerini. Eski Z4, Z3 falan bunlar şahane ama sürmesi de zor araçlardı. Varsın zor olsun.

Tercih meselesi elbette, Mercedes seven birine de başka bir şey beğendirmek zordur. Benim de Mercedes sevmem zor, sürekli rahatsız hissediyorum kendimi herhangi bir Mercedes'i kullanırken, en büyük etken de direksiyonun konfor odaklılıktan "sağır" olması.
Porsche bir nebze de, Ferrari kendini "bakım maliyeti" ile hep çok ayrı yere konumlandırıyor. İkinci el biraz da modeli eski temiz bir Ferrari bulmak zor değil, (yani Türkiye'de temizini bulmak zor da, işte var yani bu arabalardan ) ama bakımı, yürütmesi çok feci seviyelerde.
işte tüm bu sebeplerden dolayı BMW ve mercedesten nefret ediyorum heli 3.16 gibi b seri a serisi gibi rezalet içler acısı acizlik kokan hareketlerden sonra bu iki markdan iğreniyorum hala 1.6 arkada itiş koyuyolar çıldırıyorum bir de atmosferik motor alsana 3 lü kombo ben modifikasyonu severim isterimki alayım bir tane vosvos içine 911 motoru yerleştirip gezeyim zevk meselesi
muratdemirbilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla