Eraxul´isimli üyeden Alıntı
Z4 de cok sevdigimiz bir arac surus keyfi ve performans olarak slk dan daha keyifli boxster dan ise 1-2 tik asagi seviyede olduguna katiliyorum. slk ise bu ikisinin altinda performans verse de mercedes in bence esas olayi konforu ve benim kisisel terscih siralamamda bu ozelligi ile one geciyor. Malum yasliyiz belimiz agrir boynumuz agrir bunlar hep dert . Porsche bu uclu arasinda bakim maliyeti ile digerlerinden cok ciddi oranda ayriliyor (neredeyse 2 kat) |
Z4'ün yeni jenerasyonu evet Boxster'dan son derece geri kalmayı başarıyor hatta zevk olarak SLK'dan da öyle aman aman üstün değil, o nedenle pek beğenmiyorum ben kendilerini.

Eski Z4, Z3 falan bunlar şahane ama sürmesi de zor araçlardı. Varsın zor olsun.
Tercih meselesi elbette, Mercedes seven birine de başka bir şey beğendirmek zordur. Benim de Mercedes sevmem zor, sürekli rahatsız hissediyorum kendimi herhangi bir Mercedes'i kullanırken, en büyük etken de direksiyonun konfor odaklılıktan "sağır" olması.

Porsche bir nebze de, Ferrari kendini "bakım maliyeti" ile hep çok ayrı yere konumlandırıyor. İkinci el biraz da modeli eski temiz bir Ferrari bulmak zor değil, (yani Türkiye'de temizini bulmak zor da, işte var yani bu arabalardan

) ama bakımı, yürütmesi çok feci seviyelerde.