Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 January 2017, 21:31   #325 (permalink)
Eraxul

Eraxul

Durum: Artistic
muratdemirbilek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
maddi durumu düşünmezsek ve slk,z4,911 arasında kalsam kesinlikle 911 derim çünkü ne z4 nede slk verdiğiniz paranın hakkını vermiyor ama sizin anlatmak istediğiniz konuya gelecek olursak yani 911 gibi yüzü astarını geçen araçlar mı yoksa fiyat fayda oranında size en büyük keyifi verecek araçlarmı derseniz bende sizin gibi düşünüyorum ama bu tabi maddi durumla alaklı paranız varsa 2. aracını huracan da olabilir ama ben her zaman fiyat fayda oranına bakmaktan yanayım kendi kişisel arzularımı beni yansıtacak araç nedir diye baktığımda bir kere beni yolda bırakmıcak tamam asfaltta güçlü olsun ama zorlu koşullarda da fark yaratsın isterim büyük bir bagajı olsun konforlu olsun dediğimde gözümün önüne gelen araçlar rs4 tarzı araçlar ancak ne yazıkki benim madii durumum buna müsaade etmiyor ve bu durumda peşinde koşacak hayalim olarak sadece Subaru levorg 2.0 300 hp kalıyor bu araca hasta oluyorum tam beni yasıtıyor dağ tepe gez asfaltta gaz bastın mı gitsin utandırmasın kar kış dinlemesin büyük bagajı konforu v.s v.s

Turkiye'de araclara uygulanan akil disi vergiler dusunuldugunde bu tarz vergiyle fiyati mantik cercevesinden cikmis performans araclarindan vaz gecip daha akli basinda fiyatlarla ayni ya da yakin performansa ulasabileceginiz araclara yonelmek, diger taraftanda ihtiyaclari karsilayacak yonde secim yapmak gerekiyor. Bu bakimdan levorg mantikli bir tercih. Uzun sureli Subaru kullanmisligim yok ancak brz ve forester test drive etmistim. BRZ toyota ile subaru kirmasi rear wheel drive gurultulu ama surusu cok keyifli bir arac, forester dan ise istedigimi alamamistim.

162 Lib Tech Skate Banana 2015
157 Capita Horrorscope 2016
Rome 390 boss bindings
174 Atomic Nomad blackeye 2015
XTO 12 bindings

Konu Eraxul tarafından (20 January 2017 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir..
Eraxul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla