Anti´isimli üyeden Alıntı
Ben de h.sonu gitsek nasıl olur dedim o yüzden sordum bilen varsa diye. Şehir baya kar aldı o yüzden bi heyecan geldi ne yalan söyleyim bilgiler için çok teşekkürler yorumları bekliyorum |
Bu hafta sonu elmadağ kayak merkezindeydim.sanırım 700 m lik pist denilmesi zor bir yerden kaymaya çalıştık. Snowtrack ile ezdiklerini söyleselerde 200 m den sorası tarla gibiydi. Ayrıca pistin her yerinde kot farkı var. kayakcılar için oldukça zor , sakatlanmalara neden olacak derecede kötü pisti. Ancak kar durumu biraz daha fazla olursa ve beklentiyi düşük tutarsanız boardcılar için belki keyif verebilir.
25 tl gibi bir ücretle 25 çıkışlık bir kart veriyorlar. Kayak pistinde kızakcılar, ata , eşeğe binenler görmedim..Ancak bi ara 4-5 tane köpek vardı ve onlarda ordakiler tarafından kovuldu

Benim tecrübem kaymak için gidilecek bi yer değil. Ancak yeni başlayanlar için zamanı ve imkanı olmayanlar için ilk 200 mlik pist kısmen daha ezildiği için belki kullanılabilinir.
ayrıca park yeri sorunu olması, iniş ve çıkışların tek bir dar yoldan yapılması nedeniyle oldukça sıkıntılı.
resimleri ekte yer almaktadır..