herkese merhaba , sevgili kayakseverler , 6 senedir sezonda 3-4 gün kullandığım sanırım 80li yıllar üretimi volkilerimi geçen sene uludağ'da bırakıp yeni kayak almaya karar vermiştim. Birkaç mağaza ziyaretimden ve internet alışverişi sitelerini de gezdikten sonra geçen pazar günü sportive.com...... adresinden kayaklarımı sipariş ettim. Ben olanları yazayım , yorum sizin olsun ben hiçbir mağazayı-siteyi eleştirmiş , hatta kötülemiş olmayayım...
Öncelikle sitede bazı kayaklarda bağlamalar ayrı satılır yazıyordu , bazısının da fotoğrafında zaten kayaklar bağlamasız görünüyordu. Fiyatı 419 TL olan , bağlamalrı da fotoğrafta üzerinde görülen HEAD REV modelini sipariş ettim. Bu arada HEAD REV 90 ya da 70 yazmıyordu , fotoğrafı iyice büyütünce 70 olduğuna karar verdim ve aldım. Pazar günü ödemeyi yaptım kredi kartı ile , Pazartesi akşamüstü aradım evet kargoya verilir bu akşam dediler , gerçekten Salı günü sabah erken dayanamadım kendim gittim aldım kargoya , gelmişti çok sevindim. Ancak üzerinde bağlamalar yoktu... Telefonla aradım , adama izah ettim , "Biz siteyi hazırlayanları ikaz ettik , bağlamalar ayrı satılır diye ekleyin tüm kayaklara , demek yazmamışlar" dedi... Neyse çok takılmadım çünkü o fiyata az çok tahmin etmiştim... Salı günü aradım tekrar bağlamalar hangileri uygun olur , vs vs soracağım 6 saat sürdü zaten telefonla ulaşmak , çıkan bayan "yaaa işte biz ürünleri tanımıkyoruz , yardımcı olamam ama bi telefon vereyim belki onlar anlıyordur ama söz vermeyeyim" dedi.. Aradım o numarayı açan olmadı , kendim seçmeye karar verdim. Fotoğrafı iyice büyüttüm , üzerindeki bağlamanın aynısını da ekledim sepete. Fakat free flex bağlamalar var onlar da aklımı çeliyor , bulamadım hiçbir yerde uyar mı uymaz mı diye... Yine iade edeyim vs diye uğraşmamak için fotoğrafta görünen bağlamanın aynısını sipariş ettim . Hızlı gönderi yazıyordu ama baktım şimdi sipariş takibe hala "ürün hazırlanıyor" yazıyor.. umarım yarın bari verirler kargoya. Aradım akşam 18:30'da , paşalar saat 18:00 de kapatmışlar , yardımcı olan yok. Sonuçta fotoğrafta gösterdiklerinden farklı bir ürün satan , telefonla 6 saatte ulaşılmayan , ulaşınca ürünü bilmiyoruz diyen , hızlı kargo diyen ama kargoyu aynı gün hazırlamayan bir site... Şansıma bugün decathlon'da Rossignol'ların 698 TL'ye bağlama dahil düştüğünü de gördüm o da bonus oldu

))
neyse , sportive.com..... deneyimim budur , kendilerine saygılarımı buradan da sunuyorum.
bu arada penguentepe çalışanı Volkan'a da desteklerinden ve içtenliğinden dolayı teşekkürler .
not:salı öğlen saatleri adama çıkışınca telefonda tüketici mahkemesi vs diye , gec