bubun´isimli üyeden Alıntı
Evet şimdi hatırladım formanın üstünde Angry Boards yazıyordu. Çok da yaratıcı bulmuştum. 
Baraj gölüne kadar inip La Daille'e gelemezsiniz. Çünkü La Daille daha yüksekte. Zaten arada bağlantı da yok. Başka bir yerle karıştırmış olmalısın. Baraj gölünden sonra Tignes Les Brevieres veya Tignes Les Boissses var bunlardan birisine inmişsinizdir.
Paradiski bölgesi büyük bir bölge. Hangi köye gittiğinize bağlı. Onların içinde en sevilenin Aime La Plagne olduğunu okudum. Les Arcs bölgesi Tignes gibi fabrikasyon üretilmiş beton yığını. Tignes'i sevdiyseniz Les Arcs bölgesini de seversiniz.
Eğer Les Arcs Bölgesinde kalmayı planlıyorsanız onun yerine Bourg St. Maurice de stüdyo kiralayıp günübirlik fünikülerle yukarı çıkabilirsiniz. Daha ucuza gelir. Bu şekilde yapan çok var.
Ayrıca Bourg St. Maurice'de kalırsanız günübirlik Val d'isere'e de gidebilirsiniz. Skipass'lar geçerli diye hatırlıyorum ama sormak lazım.
Sonradan farkettim Peisey-Vallandry'de kalacaz demişsin. Burası hakkında hiç fikrim yok. |
selamlar,
Angry Boards grubunun kurucusu ve şuan ki yönetim kurulu başkanı benim

her sene bir kere büyük yurtdışı turu yapıyoruz sizleri de görmek isteriz.
bahsettiğiniz kendini ileri seviye gören kızı çok merak ettim valla bende
ekibimizin kayış seviyesi çok değişken eski snowboard hocalarından yeni öğrenene kadar herkes var. eğlence odaklı spordan keyif alan bir ekibiz
eğlenmek, güzel mekanlarda takılmak, güzel müzik dinlemek ve güzel bir kayış deneyimi istiyorsanız Val D'Isere'i şiddetle tavsiye ederim.