Konu: Bot problemi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 February 2016, 17:18   #37 (permalink)
Hakan Berberler

Hakan Berberler

syd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar selam,
bot konusunda bence hatalarımız var. Acıyor diye bir yada iki numara büyük alıyoruz. Tecrübeyle sabit 32 lashed botlarımı 2012 de freedom un bana olan büyük sabrıyla (ki teşşkür ediyorum kendilerine bütün sorularıma içten cevap vererek yanıtladılar). Normalde 42 i giyen ben doğal olarak sıkmasıyla ki baya taraklı yapım var 43 numara bot aldım. ilk başlarda sıkarken ki 2 defa fitting e götürdüm daha sonra kaydıkça yavaş yavaş acıldılar. Şu anda botun içinde ayağım yüzüyor ve performansım diplerde,, bence yarım numara büyük alıp 2 3 gün acı çekmek, inanın daha sonra muhteşem rahat edeceksiniz ve performansınız üst seviyede olacak yurt dışı forumları okuyorsanız zaten adamlar performans için yarım numara küçük rahatlık içinse yarım numara büyük alıyorlar ha ayak yapımız farklıdır başka. he ben yeni botlarımda bunu yaptımmı yapmadım, pişmanmıyım evet ((: (yaşadığım tecrube ve 12' 32 lashed içindir) ((: saygılar...
Çok doğru, biz hep anlatıyorzu ama isnanlar dinlemiyor. elimiz kulomuz bağlı bu konuda, müşteri en nihayetinde ne istiyorsa onu yapma zorundayız. benim ayağım 42, tüm botlarım 42,5 tur emsela, 43, 44 değil. ayağı hafif sıksa bile ısıtarak yarım numara büyültülebiliyor. ama insalar 2 munaraya kadar büyük alabiliyor

Libtech Trice pro; Libtech skate banana
Flux TT bağlama GNU Freedom Bağlama
Thirtytwo Lashed ve ultralight bot Volcom ziptec mont ve pantalon

www.freedom.com.tr
insta: freedomcomtr
www.etniesturkey.com

klavye boardculuğunu bırak, git kay adam gibi!
Hakan Berberler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla