Çok anlamsız bir tartışma gerçekleştiriyorsunuz.
@
smirnoff1818 kullanılan kelimelere, üsluba dikkat etsek biraz daha, buralar daha tatlı, daha şerbetli olmaz mı?
Olur.
@
cihanyyt sen de iki gün önce başladığını kendin söylediğin bir sporda neyin denge bozabileceğiyle ilgili her şeye bu kadar kesin bir kapalılıkla yaklaşma. Üslubun önemli olduğuna katılıyorum, videoyu da izleyemedim bence hiç silmene gerek yoktu, ama çekim yaparak kaymak snowboardcular için kesinlikle denge bozabilecek bir hareket.
ve yeni öğrenen birine ben de boarduna kaskına sabitlemesini ya da o kamerasını cebine koymasını öneririm. benden yardım isteyen biriyse kamerayı kapatmadığı sürece de yardım etmem. Üst vücut dengesinin çok önemli olduğu bir spor snowboard ve isterse 3 gram olsun, burada farklı bir konsantrasyona sahip olmak gelişim açısından olumsuz. "varsayımlarınız geçersiz ve haksızsınız" gibi söylemlerle sen de hatalı bulduğun karşındaki üslubu devam ettiriyorsun. Gerenk yok. Sakin ol biraz, bana bubun'u savundurtacaksın şimdi burada desem, ne diyorsun diyip bakacaksın muhtemelen.. adam "laf sokanları"demiş, sen diyorsun ki "böylelerine arka çıkıp yapılan işi karalama çabası" falan noluyo yok dış mihraklara falan gelecek konu diye korktum =)
Herkese iyi sinoğboardlar.. Sakin kalın =)