cihanyyt´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşın ne demek istediğini anladım. Saygı duyduğumu da ilk cümlemde belirttim. Ama söyleme şeklindeki amacı çok daha iyi anladığım için saygı duymayacağım da söyledim.
Sırf eleştirmek için eleştiri yapılmaz, kayde değer bi açıklaman olur, şartları analiz edersin, önce sorarsın nerde kaydın elindeki nasıl bir stick, sivri bir kısmı varmı.
Elimdeki gopronun 2cm e 2cm 74 gram olduğunu hesaba katmadan eleştirmeye çalışıyorsunuz. Stick'i ise şamandralı süngerli avucum kadar bilek bağlama ipli.
Ince cama fırlatsanız camı kıramazsınız. Ki elim kopmadan fırmala ihtimali yok.
Kayak sadece fiziksel olarak öğrenilecek bir spor değil, nerede, nasıl, hangi ekipmanlarla yapacağınızı da bilmelisiniz. Okuyarak ve sorarak öğrenmeye çalışıyorum.
Belki yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama haksız bile olsam (ki varsayımlarınız geçersiz ve haksızsınız) analiz yapmadan pasif-agresif konuşursanız hiçbir anlamı yok.
Ilk defa kayan bir kişi bir çok noktayı atlayabilir. Burda beklenen yaklaşım tarzı yeni başlamış ve tehlike yaratma ihtimali olan kişiye bunu uygunca söylemeniz.
Video kaldırdım, yönetici arkadaşlar konuyu kapatıp silebilir. |
istediğin kadar iyi ol, elinde bir monopod varken tam anlamıyla konsantre olamazsın, verimin düşer. sonuç olarak çekim yaparken bir elini havaya kaldırman, ağırlık merkezini değiştirir. ve bu elini bir sağa bir sola götürmen, senin gibi daha yolun başındaki bir acemi için, işleri ciddi anlamda zorlaştırır. Daha iyi öğrendikçe bu bugları telafi etme şansın artar, yani "monopod sivri; birine vurursun" anlamında söylenmemiş, "kendine hakim olamıyorsun" anlamında söylemiş, yol açtığın tehlike tamamen bu.
ortada analizlik birşey yok yani. Kaldı ki, fotoğraf çekerken bile güzel bir manzarayı fotoğraflamak istersin. E sende çekim yapayım demişsin ama ortada güzel bir manzara yok. Keşke daha iyi bir düzeye gelip, öyle çekim yapsaydın. Kimsenin sana karşı bir art niyeti yok sonuç olarak. Ama konuyu açtıktan sonra açıkcası paylaşımını ilk görenlerdenim; ve yarın da "İş yerinde bir gün (Extended Version)" diye bir video koyar mı diye düşündüm.