Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 February 2016, 14:26   #8 (permalink)
cihanyyt

smirnoff1818´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
önce bi öğrenseydin de sonra kamerayla mamerayla ciksaydin piste sizin gibiler yuzunden uludag'a gidemez olduk.
Selamlar,

Düşüncene saygı duyarım, ama seviyesizce konuşup, laf soktuğunu düşünüp, iyi bir şey yaptığını düşünmene saygı duymam.

Senin gibilerin uludağ a gidememesi iyi olmuş, zira kaydığımız alanda eğitmenle birlikte bir şeyler öğrenmeye onlarca çocuk düşüyor kalıyordu.

Kaymaya çalışanları geçtim alanda kızakla plastikle kayan hatta kar topu oynayan çocuklar aileler var.

Bu alanlar sizin para verip girdiğiniz alanlar değil. Profesyonel olduğunu düşündüğün halde elinde kamera ile kaymaya çalışan birine tehlike yaratabileceğini düşünüyorsan kendi yeteneklerini gözden geçirmeni isterim.

Mesajda belirttiğim gibi amacım benim gibi ilk defa board a başlayacaklara 2 günde ne yapabileceğini göstermekti. Bununla ilgili 2 sayfa yazı yazdım ama 30 mesaj sınırı nedeniyle yayınlayamadım.

Ama öyle görünüyor ki bazı forum sakinleri senin gibilere arka çıkıp yapılan işi karalama çabasında. Bu durumda hiçbir birikimimi paylaşma ihtiyacı duymuyorum.

Yukarıdaki bilgi isteyecen arkadaşa, sen bütün profesyonelliğin ile yardımcı olursun.

Siz profesyonellerin, çok profesyonel hareketlerinin videolarıyla forumu monotonluktan kurtaracağını ümit ediyorum.

Ama unutma ki benim kaymaya çalıştığım teleski ile 100 metre yukarısına kadar olan alanda birine zarar verirsen bunun suçlusu sensin, öğrenmeye çalışan değil.
cihanyyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla