thekillingroad´isimli üyeden Alıntı
Kayakla ilgili üstadlar varken bana laf düşmez ama, paralel dönüşe yeni başladıysan orta seviyenin başlangıcı biraz iyimser olabilir. Kayak tekniği geliştirmesi yıllar alan bir süreç. Mutlaka dağda bir skici'ye rastlarsın, buradaki toplu katılım yapılan turlara da katılırsan bir bakmışsın her şey çok daha güzel. =)
Maçka parkı falan değil de, gerçekten orman olan Aydos vb yerlerde dikkatli olun arkadaşlar. Bu gibi yerlerde kayılabilmesi için gerekli miktarda kar, ağaçlarında sık olduğunu düşünürsek kolay kolay yağmaz, bu beklediğmiz sistemlerle bile yağmayacaktır. Şehir parkları en güzel yerler =) |
Aslında şöyle bir şey var en son gittiğimde 4-5 günlük gitmiştim ve teleski kullanamafığımdan hep kervansaray telesiyeji ile yukarı çıktım ordan becerenin pistine gidiyordum ve gittiğim zaman epey kalabalık olduğundan tepede 1-2 yerde paralel dönüş yapabildim kalablaık olduğundan yeterli alanı bulamadım desem yeridir bu sene gidersem 2. Bölge pistlerini denemek istiyorum 2. Bölgeye nasıl geçiş yapabilirim. Bide son bi sorum var ders alırken sözde hoca olan biriyle teleskiyle tepeye çıkıcaktım 2 çıkışlık bilet almıştım teleskiyle maksimum 5 m ileri gidebiliyorum trleskinin mantığı nedir 2 kere düşüncede bidaha binmedimbuna binmenin yolu nedir yada nasıl dik durulur kilo olarak yapılı olduğumdan belkide denge mi sağlayamadım