Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 December 2015, 23:56   #26 (permalink)
carpathia

carpathia

Durum: Cool
Merhabalar herkese, geçen sene ilk yurtdışı kayak tecrübem için forumda araştırma yapmış ve, Öner Abi'nin Ischgl başlığındaki yazısından da etkilenerek (snowboard yapıyorum) Ischgl'a gitmiş ve mükemmel bir hafta geçirmiştim. Arada Jahorina da yaptım ama bu sene başka bir yer denemek istiyorum. Dolomiti ve Val d'isere arasında kararsız kaldım. Ischgl'ın derli toplu oluşu; yani bence skibus kullanmaya gerek kalmadan, bağlantılı mekanik tesislerle onlarca farklı pistte kayma imkânı, kasabaya 3 ayrı pistten inişin olması ve böylece yürüyerek otele dönebilme gibi noktalar benim için artı değerdi. Hatta hemen hemen tüm pistlerin yanından direk bolkara girme şansı da çok iyiydi. Hiçbir yer birbirine benzemez ama, yukarıda anlattığım tarza en yakın bölge neresidir? Yorumlarınızı alabilir miyim? Kayağın sonunda otobüse binme fikri yani o yorgunlukla biraz beni rahatsız ediyor...

Not olarak: Dolomiti için St.Christina düşünüyorum (haritaya baktığımda orta nokta burası gibi geldi; ama sanırım apreski etkinlikleri pek yok; hatta kasabada hiçbirşey yok gibi geldi? Val d'isere için de Tignes düşündüm;daha fazla pist var gibi duruyor?

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
carpathia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla